kolmapäev, 10. jaanuar 2018

- - -

Mu muskad!

Kas te suudate kujutleda, et selles ruumis, kus te kõnnite, on vaikuse "harfikeeled" ja kõndides te libisete käega neist üle ja loote kauneimat ja kosutaivamat hingemuusikat? Umbes selline tunne on minul, kui üritan eelmist aastat kokku võtta. Olen seisundis, mis on palve ja rõõmutantsu segu.

Kujutate ette?! :)

Armastus siin ja armastus seal, armastus iga nurga peal :)

Kuna blogimise tunnet üldse pole, mõtlen, et homme pildistan 'üles' oma päevikulehekülgi, et niipaljukestki elumärki jääks siia... :) Sest no "itt" ei tule, erinevalt Black Rocketsist.
/Naljakas oli kuulda viimasel kohtumisel Issakesega, et talle Peeter Oja üldse ei meeldi, näib röökiva töllakana! :D Mulle ja VT'le on alati väga-väga meeldinud :D, Väiku oli ainult kaheaastane, kui talle Oja Pets juba meeldis :D Samas, tollal meeldisid talle ka postitantsu võistluse võistlejad, ta pidas neid maailma kõige ilusamateks naisteks... nii et ... võibolla see pole eriliselt mõjukas argument... :p/

Jätan siia oma kõige viimase suurninakese suurlemmiku: CocoRosie "After the Afterlife"



Bänd koosneb kahest õest ja nende stiilile on nimeks antud "freak folk" :D :D :D



Love love love to the stars and back...
Armastage ennast tulipalavalt, ja mitte selleks, et siis olete teistele ka paremad kaaslased (mis on küll tõsi), vaid lihtsalt selle pärast, et te väärite kogu oma armastust ja toetust. Armastage ennast enda pärast, mitte teiste pärast - teised saavad sellest abi/kasu niikuinii, kõrvalsaadusena (collateral bliss).

Love, beibs! Just do it! :)

P.S. - See blogilugeja, kes mulle õpetas, kuidas YouTube videosid 'repeat' peale panna  - - - ma ei kujuta oma elu ilma selleta enam ettegi! Aitäh-aitäh-aitähhhhhhhhhhhh! :)

Kommentaare ei ole: