laupäev, 8. detsember 2012

Millise pilli valiksid Sina?



Ma kohe mitu kuud mõtlesin :D

Oleks tahtnud kollast, samas - alati pole sugugi tore kõik see, mida teiste peadest välja loed... Kuigi usun kindlalt, et tõde on alati parem kui vale, tooks see võime ehk asjatuid pahandusi. Siiski - see on kindlalt teisel kohal. Tõde on ainus, mis päriselt on - nagu ma ikka ütlen.

Siis rohelist: kes ei tahaks lennata? /"Ma tulen kõõrgelt ülevaalt, häid sõnumeid toon teile sealt..."/
Aga nagunii hakkaks külm.

Spordiprofi unistus jääb minust kaugele - sinist ei taha.

Ajutisi meeleheitehoogusid oleks hea leevendada oranžiga - aga ehk neid ei tulegi... enam... eriti palju...

Internetitarkustele iga kell ligi pääseda oleks kena küll... aga ma ju pääsen nagunii vajadusel Internetti, hehehee. Teiste ees targutamiseks või vaidluses võitjaks jäämiseks pole mulle seda vaja...

Kujumuutja olla oleks küll hirmus tore. Väga sageli olen soovinud olla märkamatu...

Kedagi end armastama panna... hm. See lihtsalt ei tundu päris õige, kuigi ahvatleb... /"What can I do to make you love me? Tu-tu-tuu. What can I do to make you care?"/ No vaat, võta aga hall pill ja üks mure jälle vähem - nagu Prisma reklaamis.

Jääb siis must. Vist ongi nii, et iga asjaga tuleks toime - peale teadmatuse: mida valida, keda valida, kuhu minna, mida teha... /"kuhu minna, mida teha - täitsa kaalutu on keha..." - miski kosmoseluuletus./
:)

*

Allikas: izismile.com

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Külma vastu on kõrgtehnoloogilised riided (nt villased sokid)! Kindlasti võtaksin rohelise.

soodoma ja gomorra ütles ...

Iga kell roheline. Väga kõrgelt ei peagi lendama, aga milline vabadus. Ja kokkuhoid:)


Oudekki ütles ...

Kusjuures, ma vist ka ei tunne eriti vajadust ühegi pilli järele... Ainsad situatsioonid, kus mul võiks olla vajadust mõtteid lugeda, on nagunii kohtades, kus ma inimestega sama keelt ei räägi või situatsioonides, kus nad ei taha mõtelda sellele, mida ma teada tahan :D Aga noh, kui just pakutakse, eks võtaks selle rohelise pilli, et oleks mingi kindlus selle vastu, et kui kuskil kõrghoone katusel koperdan või keegi tahab mind kuskilt alla lükata :)

Ikka hea, kui saad lihtsalt minema lennata ja vaevalt, et üle kolme korra päevast sihukest asja ette tuleb.

Musta pilli taha, loodaks, et kui seda ei võta, siis tulevik pole ettemääratud. Spordivõistlustele kihla vedada nagunii ei lubataks..

karikate emand ütles ...

Ohoh, kõik muudkui lendaks! Huvitav, mis tõmme inimestel selle lendamise suhtes on? Vist küll kõigil inimestel korduvad ka lendamise- või kõrgelt alla hõljumise unenäod.

Juhtumisi lendasin minagi täna öösel unes... aint et täispuhutava kummipaadiga. Majatagune/rõdude-esine oli kummipaate täis, sest korteritesse sisenetigi rõdude kaudu

luize ütles ...

Mina ka võtaksin lendamise. vähemalt sellest valikust. On elus olnud aegu, kus oleks tahtnud kedagi end armastama panna, aga nüüd olen juba vanem ja targem ja ei usu, et see töötab nii... teiste mõtteid kuulda pole ilmselt enamasti meeldiv ja tulevikku näha ka justkui ei tihka... kõik see ulme fännamine on teinud ettevaatlikuks :)
muidu see spordipill oleks ka kena, aga kõrvalmõjud on masendavad.

sesamy ütles ...

Mitte ühtegi, ausõna :)

Käopoeg ütles ...

KÕIK TEKITAVAD VÄHKI.

karikate emand ütles ...

Haha, Käopoeg! :D

Sesamy,
see tundub mulle palju vähem kummaline, kui et kõik lennunduse suhtes nii üksmeelsed on :p

Mulle tundus algul, et huvitavad oleks neli, lõpuks aga ka tundus niisama parem... :)