reede, 28. detsember 2012

Toad ja tuhvlid

Mulle nii meeldib, et VT õhtuti enne magama minemist minu tuppa jutustama tuleb.
Ta ütleb, et siin on alati nii rahulik :)
Siit on hea otse magama minna.

Ma arvan, et peaks olema küll. Toas, kus mediteeritakse, joogatatakse ja 24/7 rahulikku chill-out'i kuulatakse, võiks ikka rahulik energia olla küll. Oma tuba tahtsin ma ju just selleks, et tundsin, et vajan oma 'lainepikkusega' täidetud ruumi. Paistab, et läks õnneks! :)




*

Käisime täna kaugemal poes, et VT'le tuhvleid osta. Need lagunevad tal kogu aeg ära. No - ei leidnud kingapoodidest midagi preilile vastuvõetavat. Tal on ka erakordselt peenike 'jalaalabaa', nii et väga vähesed sussid sobivad nagunii. Läksime siis Jyski, lootuses sealt mingid ajutised laapad leida, kuni poodides jälle suvekingi müüma hakatakse, neid ikka tehakse ka väga peenikesele liistule. 

Sussiriiuli leidsime Jyskis üles, tuhvlid olid kitsas riiulis kõrgel üleval: helerohelised, lillad ja sinised. Suurema osa seal saadaolevast ruumist võttis ära üks naine, kes sorteeris susse ja rääkis telefoniga - tema kõrval seisis igavleva näoga 8-9 aastane patsidega tüdrukuke.

Noh, kuna mind tõesti mitte miski muu peale susside ei huvitanud, nahistasin ennast ka sinna kõrvale susse sobrama. Mõne hetke pärast vaatas too naine mind pooleldi üllatunult, pooleldi pahaselt ja kõndis eemale, tüdruk tema sabas.

Aga VT ütles, et kui meie selle riiuli ette platseerusime, kummardus too piiga tema kõrva juurde ja sosistas aeglaselt, selgelt ja sisendavalt: "KAOME SIIT!"

:D

Jumala võõras tüdruk muidugi... :)

Lapsed on võrratud!

*

Pildike on jälle izismile'st...

Kommentaare ei ole: