reede, 4. veebruar 2011

Mystery solved

Noh, et kuhu küll mu kilod jäid,
mis on neist nüüd saanud...

Ma olen nimelt tugevasti kärpinud oma alkoholitarbimist.
Ja vanasti, kui seltskonnas imestamiseks läks, kuidas minu sisse nii palju veini mahub (ja MIKS?), siis ma ikka vabandasin, et 'kujutage ette, milline kribul ma siis välja näeksin, kui ma ei jooks nii palju õlut ja veini'. Nüüd ma ei joo ja olengi kribul valmis.

///Väike Prints: Miks sa jood?
Joodik: Et unustada...
Väike Prints: Mida unustada?
Joodik: Ei mäleta...///

Seda enam, et joogi kõrvale tekivad igasugused isud... eriti paksu pehme brie juustu ja küpsiste järele.

No selge see, et kui ma joon lõunasöögi kõrvale vett ja õhtusöögi kõrvale teed, selle asemel, et juua lõuna kõrvale purk õlut ja õhtuks pudel veini, siis peangi ma oluliselt vähem kaaluma.

Nii lihtne see ongi, hehehee :)
Vähese viina viga... :P

2 kommentaari:

ritsik ütles ...

Suhkru ja alksitarbimisega kaalu tõsta on kole ebatervislik, pigem mine mõne hea toitumisnõustaja juurde või uuri ise kirjandust. Saab koostada spetsiaalmenüü, kus rohkem kiudaineid, valke ja kasulikemate kaloritega toiduaineid.

karikate emand ütles ...

Jah, seda muidugi.
See toitumine on üks üllatavalt keeruline kunst ikka... Mul on juba pere pärast suht korralik ja kõike-pakkuv menüü (ainult kala sööme liiga vähe..., ja pähkleid tahaks ka rohkem, varem sõime iga päev), tundub imelik midagi ekstra sööma hakata, sest ma ju söön niikuinii kõike (mis kätte saan :D).

Ah, noh, kuni enesetunne on hea, siis pole ju hullu. Mu ema oli ka 42-45 kilone, täpselt samas pikkuses mis mina, nii et taas kord saab geene süüdistada. Aga mina olin pool aastat tagasi 47 kilo, nii et 'kaotus' on ikkagi märgatav ja 'müstifitseeris' mind tubli nädalakese...