reede, 24. veebruar 2017

This is how we roll

Oo, mul õnnestub seekord lausa nädal kaotada! Vähemalt!
Aga mitte seriaalile vaid lihtlabasele gripile.
Kõigepealt jäi haigeks Mees.
Neli päeva hiljem mina.
Ja veel neli päeva hiljem ka VT.
Nüüd olemegi kõik haiged.
Ma sain juba Mehe esimese päeva köhatustest aru, et siit tuleb üks suurem nätakas meile kõigile :D, ma olin just täpselt selliseid khõmmitamisi juba varem kuulnud! Aga nagu öeldakse: kui elu sulle keerab, siis katsu leida võimalikult mugav asend ja püüa seda nautida XD, pardon my French!
Nii et meie sättisimegi end pikemaks põdemiseks sisse, ei ürita tõmmelda.

Ma ise olen oma kurgu nüüdseks nii ära köhinud, et isegi hambapastavaht teeb haiget, kui sinna tahapoole satub :p

Ja üle paljude aastate olen teinud tavaliste superinimeste tavalisi imetegusid nagu - 38-kraadise palavikuga ja ilma hääleta poes käinud.
Not normal!!!

Aga vähemalt söögiisu on hea :D, ma ei tea, kas see on haiguse ajal hea asi... Igatahes olev viimased kolm ööd kella kolme-nelja ajal endale kanata kanasuppi teinud (niitnuudel, ribadeks hakitud porgandid, küüslauk ja hernes kanapuljongis - ainult nuudel tahab 3 minutit keeda, kõige muu puhul piisab korra keema laskmisest). Täna ostsin lõpuks kana ka :) Aga öö hakul on mul kõrgem palavik ja kui see alla 38,5  läheb, tunnen end peagi väga näljasena...

Janu on ka kogu aeg, ja nii ma siis ainult pikutan, joon ja söön. Isegi istuda ja VT'ga rääkida pole mitu päeva saanud, sest ma hakkan kohe köhima... No nüüd on VT ise ka hääletu.


Hakkasin seega vaatama üht naiivset Korea sarja "You Came From The Stars". Valisin selle, kuna see oli sci-fi kategooria all, ja pean tunnistama, et mulle täitsa meeldib, hehe. Sisu pole eriti ollagi ja "naljakad" kohad on väga veidrad, aga näitlejad on iiiilusad, kodud on nii kaunid, riided samuti, ja siis see "naeratame ja kummardame kogu aeg"... :D - I like! :D  Oo, ja kui kenasti nad oma söögi kümne väikese kausikese sees serveerivad, nagu nukunõudepesu oleks ülim nauding maailmas! :D (Ma tõesti vaataks ilmselt tundide kaupa ka ainult seda, kuidas nad oma pulgakestega nokivad ühe lible siit ja teise sealt, ja muudkui kiidavad ka iga suutäie juurde! :) ) Rütm on ka väga mõnus ja rahulik. See on täiuslik sari, kui tahta vaadata midagi, mis EI kütkesta, selles mõttes, et bindžima ei hakka. Minu meelest siin pole isegi seda, et osa lõppeks põneva koha peal. Kõik kulgeb ühtlases rahulikus tempos ja "põnevused" pikitakse sinna vahele nii, et keegi väga ei rahmelda ja absoluutselt kõigele on vihjed varasemas olemas, nii et ei mingeid üllatusi... :D Kunagi pole sellist tahtmist, et vaataks osa lõpuni - panen aga pausile siis, kui pähe tuleb. Väga tšill ja just mõnus, kui tahaks teha midagi niisama vaikselt vedelemisest ühe kraadikese võrra ägedamat.


Mmmm, jutu juurde pilti otsides jäi mulle silma üks tsitaat sealt sarjast, mis mind vaatamise ajal kõrvu kikitama pani:


Tulnukas õpetab inimest inimeste maailmas elama: kui sa ei taha haiget saada, siis ära võta EGA ANNA midagi ja ära oota/eelda midagi.

Meid õpetatakse juba lapsest peale, et heast peast kommi pakkuvad onud on kahtlased ja et tasuta lõunasööke pole, aga andmise eest ei hoiatata... andmist just õhutatakse... Aga see võib sind samamoodi jamadesse mässida nagu võtmine, isegi kui see on "tasuta andmine", väike heategu igas päevas, naerata inimesele, kellel võib olla on halb päev - võibolla on sinu naeratus parim asi, mis temaga sel päeval juhtub ja kogu see muu kahtlane-patroneeriv-armuline jutt...

Tehke ikka seda, mida tunnete, et tahate teha ja andke ja naeratage siis, kui ise tahate, ainult et... siis ei pea keegi teile enam seda ütlema või "igapäevase väikese heateo korras" meelde tuletama - te juba naeratate niikuinii. Onjunii!

😘


PS, oooookei, mul võttis selle asja kirjutamine neli tundi aega. Vahepeal sõin ühe apelsini ja jõin mitu klaasi vett, aga - neli tundi istusin siin ja kirjutasin seda.
Not normal!!!
Võimalik, et ma sel pühapäeval oma insta-lemmikut ei postita, aga kui postitan, siis ühe aasia toidukonto... mu mõtted käivad nuudlisupi ja väikeste kausikest ümber kogu aeg... :D

1 kommentaar:

vanbutan ütles ...

Watch HD Movies Online For Free and Download the latest movies in http://watch68.net/
http://watch68.net/movie-genres/adventure