pühapäev, 19. veebruar 2017

Instagramilemmik: Earthpix

Täna näitaks pilte meie armsast maast, mis meid kannab ja kõik meile annab :p
Ja vastu tahab ainult, et me teda hoiaks!

Mulle on hakanud tunduma, et kõik eelkooliealised lapsed peaksid elama maal, ja vanemad inimesed samamoodi. Töölkäija ei saa vist nii palju lõdvestudagi, et leppida enam kui tunniajase sõiduga maalt tööle ja koju ning pärast seda veel niisama loodust imetleda - pool aastast on koju jõudes pime ka juba, nii et töölkäija saab loodust nautida vaid reisile minnes. Ja isegi maal elavad inimesed unustavad ilu enda ümber, see on lihtsalt nende kodu, kus on pool aastast poriprobleem ja vahel tuleb ette ka tüütut lumelükkamise värki, kus üks töö ajab teist taga ning akna taga on kogu aeg "igav liiv ja tühi väli". Siiski ütleb enamik minu tuttavatest maal elavatest inimestest, et linnas küll elada ei tahaks.

Ma mõtlen, et suurtes majades elavatel linnainimestel peaks akende ees olema vähemalt kauni loodusvaatega rullkardinad :D - ehk tekiks rohelust nähes rohkem rahu südamesse ja rohkem tahtmist endale aega võtta, teetassi käes hoides lihtsalt 'tühjusesse' vahtida?

Igatahes jälgin mitut kontot, mis toovad maailma austust ja imetlust tekitava ilu mu Instagramifeedi,
üks neist on earthpix, mis vahendab erinevaid fotograafe.



@juusohd




@andy_best




@dansmoe




@brianstowell 




@qorz




@bokehm0n



Eks linnadki on ilusad, tõesti on!, aga need ei tekita hardumust ja austust, nagu tekitab isegi udune ja rõske loodusvaade. Loodus on alati ilus, ka koleda ilmaga, linn eriti siiski pole :D
Aga sel kontol on ka palju kauned linnapilte...


@ilhan1077


 Need siiski tavaliselt ei võta pikemaks ajaks vaatlema ja mind ei pane ka unistama - loodus küll paneb! :)

Tarbime läbimõeldult, säästame ja hoiame loodust, eksju!?!? :)

💚💙💚
💚

Kommentaare ei ole: