teisipäev, 22. november 2016

Donald Trump - inglite lemmik

Leidsin Teal Swani blogist kirjutise hiljutistest presidendivalimistest ja tooksin sealt välja sellise lõigu:


 I predicted Trump would win from the start.  I predicted it because since the moment he decided to run, the world has literally been blanketed in the vibration of Trump and all of the spirit guides and angels were in fact in favor of Trump.  For him not to win would have meant that our universe no longer operated according to the law of attraction.  At first, I could not believe what I was seeing.  I was dumbfounded.  In general, non-physical beings are beyond liberal in their perspectives.  I could not imagine why these high vibrational beings would be in favor of such a person.  But then I understood what was really going on.  All of these beings were in favor of the “wiping the slate clean”.  All of these beings were in favor of the “mass awakening”.  Those of us who understand awakening know just what that entails.  Like nearly every person on earth, they too were in favor of the system of government in place to end.  They too were in favor of authenticity, no matter how ugly that authenticity is.   



(Laisas tõlkes ---
Teal, kes on selgeltnägija ja vaimne teejuht, tõdes kohe, kui Trumpi kandidatuur püstitati, et vaimolendid soosivad kõhklematult Trumpi. Ta oli äärmiselt hämmeldunud, miks need kõrge vibratsiooniga olendid sellist isikut toetavad? Siis aga taipas, et oluline on, et asjad samas vaimus edasi ei läheks. Tuleb kogu rahvas lõpuks üles äratada, kasvõi sellise poliitilise vapustuse hinnaga. Ja veel on oluliseks punktiks autentsus, ehedus, endaksjäämine - see on oluline ja omal kohal ka inetuna/inetusena.)


Noh, mina olin ka Trumpi poolt - seepärast oli tore lugeda. Ja just sellel põhjusel, et lolli juttu ajavalt Trumpilt näis pigem olevat võimalik ausat või "ausapoolset" vastust saada, proua Clinton oleks vastanud täpselt seda, mida parajasti vaja öelda on - tema juba segadusse ei satuks.

Lõpuks soovitab Teal Swan lugejal mõelda, mida tema soovib ja mis takistab teda seda saavutamast. Need olevat rotipuuri võred, millest tuleb lahti saada. On aeg hakata ehitama Uut Ameerikat :) (= Uut Maailma).

Ma siiski leian, et mõelge parem, milline oleks unelmate elu teie perele. Kui ainult endale mõelda, siis võib tekkida tunne, nagu lapsed või abikaasa oleksid takistused. Näiteks mina tahan tühjust ja vaikust, nii et minu unistustes peaksin ma oma perest eralduma? Tegelikult ma nii ei tunne, mulle meeldib neid hoida ja armastada :)


Aa, ja Väiku ütles täna, et on korduvalt mõelnud, et tahaks minuga kahekesi maailmas elada :D
Ja eile ütles, et ei küllastu mu mõtteavaldustest kunagi! :p
Awww! :)
Kuidas ma sellise lapse juurest ikka tühjusesse ja vaikusesse peaks kippuma? :p


Aga muidu - Teal Swan mulle väga meeldib. Tema otsekohesus on väga minu maitse järele - hooliv, samas vahet hoidev/reserveeritud otsekohesus. Kui ma esimest korda teda YouTube'is kuulasin ja VT sisse astus, oli ta väga üllatunud, et mida ma kuulan? See energia olevat minu omale täpselt vastupidine. Teda väga üllatus, et ma sellise hääle ja kõnemaneeriga inimest kuulata tahan.

Ja tal oli õigus - Teali olek oli alguses väga harjumatu. Mõnikord ta läheb närvilisusest veeeiidi kõrgiks ja ülbeks (näiliselt). Aga räägib tõtt, st seda, mida tema näeb-kogeb-tajub, ja see polegi nii sage. Ta otsib viise inimesi otseselt haavamata rääkida kogu tõtt, ei jäta varjupooli tähelepanu alt välja. See on suur töö, ma leian, ta on tubli! :)

Ainult heast rääkida on väga palju lihtsam...


PS:
Mul on täna megasuured probleemid vormindamisega.
Mitte ei saa ühtlase suuruse, värvi, tausta ja fondiga teksti ja... lõigud hüppavad omatahtsi ringi :D
Ma ei suuda seda üht teksti nüüd rohkem pluti-plutitada ja jään lootma, et rohkem iseeneslikke muudatusi ei teki ja et tekst on enam vähem arusaadav.

2 kommentaari:

Skarabeus ütles ...

"Kuidas ma sellise lapse juurest..."
Haa(kiuslikult),aga mulle meenub siin blogis aeg,mil sa arvasid, et tühjusesse ja vaikusesse lausa igaveses mõttes,tagasipöördumatult, pole sul üldse kahju minna, sest nii mees kui tüdruk saavad ilma sinuta hakkama küll...

karikate emand ütles ...

Ahhaa, ma ei tea, kas ma sellest siin ka kirjutasin, aga kusagil kaks-poolteist kuud tagasi ma ohkasin, et kas VT peab tõesti iga päev neli tundi minu toas istuma?
Ja tema vastas, et ei pea! Tal pole mind üldsegi vaja - ta kasutab mind lihtsalt mugavusest ära! :D :D :D

Mul oli seda tore kuulda! :)
Siiamaani mõtlen ja muigan... :)