pühapäev, 9. aprill 2017

Kunstnikepaar

Vaat, hakkasin eile jälle oma kaustu korrastama, ikka selles lootuses, et saab ohtrasti kustutada, ja leidsin kausta kunagiste lemmikute piltidega. Ma mõtlen, et kuigi mina ise neist ära tüdinesin (arvasin isegi, et ma juba ammu ei jälgi neid, aga nende lehti avades nägin, et ikka olen jälgija - pole nagu märganudki nende pilte paar viimast kuud oma feedis), meeldisid nad mulle kunagi nii palju, et tõmbasin omale ligi 50 pilti arvutisse imetlemiseks ja ehk meeldib siis kellelegi veel :) ja mu süda saab rahulikum, kui teen selle postituse ära ja kustutan "sex is art" kataloogi oma arvutist sootuks :)
Väga stiilne leht on küll, keegi seal on hea fotograaf :)


Tegemist on kunstnikepaariga, naispool Sally Mustang, meespool Mitch Gobel.








Neil on sageli pilte kaunitest vegan-roogadest ja vähemalt Sally tegeleb ka joogaga, nii et alguses tundus, et täitsa 'minu inimesed'.













Nojah, neil on palju üsna Instagrami heade tavade piiri peal olevaid alasti- või poolalastipilte.
Algul tundus see mulle kena, kuidas nad püüavad juurutada arusaamist, et alasti kehad ja ka seks on midagi ilusat, mida me peaksimegi teadlikult nautima ja mitte häbenema.






Nad panid piltide kõrvale ka väikesi seksijutukesi üles ja ruttu sigines nende juttude taha link nende uuele portaalile Sex is Art, kust sai jutukesi edasi lugeda. (Ma seda ei viitsinud, aga piltide kõrvalt lugesin meelsasti.) Küllaltki vähe aega pärast lehe avamist (nädal? 10 päeva?) tegid nad selle lehe tasuliseks - 5 AUD sisenemine.

Inimesed hakkasid nurisema, mis on alati absurdne.
Jumal küll!
Keegi ei sunni sind ostma midagi, millest sa ei hooli. Ja samas pole kellelgi õigus midagi tasuta nõuda. 
Kuid see lugu oli ikkagi kuidagi inetuvõitu, sest juba alguses seda lehte tutvustades nad ütlesid, et mingitel 'infotehnoloogilistel' põhjustel tuleb lehele minna krediitkaardiga, kuid muretseda pole vaja - see on tasuta. Ja siis, väga ruttu, enam polnud.

Nad selgitasid küll väga ilusasti, et nad panevad oma piltidesse ja töösse väga palju aega ja pühendumist ning nad leiavad, et on õiglane, et nad hästi välja tulnud asja eest raha küsivad.

Ilmselt aga olid nad sellest vaenulikkuse koorist ehmunud ja solvunud, sest emotsioonidest tulvil hakkasid nad ühel hetkel ajama umbes sellist juttu, et on nälgivad kunstnikud ja...
see läks nüüd küll juba liiale ...

Kunagi tundus just Sally mulle hästi aval, aga pärast seda segadust nagu ei oskagi enam nautida nende pilte ja millegipärast ei satu nägema ka :)

Aga ikkagi - vana armastuse nimel!
Usun, et nad on tegelikult andekad, ilusad ja toredad inimesed ning see on üpris ülekohtune, et nad minu silmis niimoodi poriga kokku said ja jäidki, aga mis teha... 
Mu suhtumine on selline nagu ise tahab! :D


Nende Sex is Art lehekülg ka, erootilised pildid peaksid tasuta olema, jutu kohta ma ei tea, ei viitsi vaadata.

Kommentaare ei ole: