neljapäev, 21. jaanuar 2016

Värvidega manipuleerimine

VT ütles, et ta on tüdinenud suure vannilina kaasavedamisest kekajärgsele pesemisele ja palus, et ma ostaksin talle kolm ühesugust käterätti, spetsiaalselt tema kekatunni jaoks.
Tegime teisi rätte näiteks tuues kindlaks, et meil on sobivast suurusest sama arusaam ja VT ütles, et see ei tohiks olla õhuke köögikäterätt - värvi jättis minu otsustada.

Juba kodus mõtlesin, et tahaksin talle helerohelisi.
Helerohelised leidsingi, kuid ostsin kaks. Kolme pole vaja minu hinnangul - ühest piisaks. Aga noh.

- Jysk -

Täna lähen Väikukale joogamatti vaatama. Olen väga rõõmus, et ta on otsustanud tõsisemalt enda füüsilise arenguga tegelema hakata. Vaatasin siin kodus juba, mis Jyski e-poes saada on ja ennäe - roheline vannitoamatt! Kaks meetrit seda on suurepärane, mittelibisev ja mittelokkiva-rullitõmbuva servaga joogaalus.

Ma ise kasutan joogaks tumepunast vannitoamatti.

Kui mu tuppa hakkas tumepunaseid asju tekkima, siis ma imestasin - armastan pigem valget ja pastelltoone. Siis mõtlesin, et võibolla püüan instinktiivselt oma juurtšakrat toetada. Aga nüüd mulle tundub pigem, et püüan budistlike templite värvi oma toas taasluua, sest nüüdseks on nii suur osa toast juba tumepunane  ja tumekollane :)

Väikukaga on nii, et tema on meil hetkel range ja meelekindel, mistõttu mina salamisi leian, et tal vajab tuge eelkõige südametšakra.
Arvan, et sellepärast mind kisub talle helerohelist valima.
(Peale selle: ta ise tuli ja ütles mulle, et teismelistel langeb võime empaatiaks.
Mingist saatest kuulis.
Pärast tuleb tagasi, aga teismeeas langeb!
Ilmselt on see sellepärast nii, et teismeline peabki soovima end igakülgselt 'järele katsuda' ja tiibade siruulatust mõõta - parem on, kui miski seda ei pärsi.)

Midagi ei jäta me juhuse hooleks ja salaja ikka suuname ja manipuleerime oma keskkonda, et see meie huve toetaks :D
(Jah, ma 'meietan' siin iseennast nagu miski Guglunk :p)


2 kommentaari:

soodoma ja gomorra ütles ...

jaa, mulle tuleb selle peale meelde kohe film "Kirsitubakas", kus 17-aastane tüdruk ka ütles, et: ... aga ma olengi praegu sellises eas, kus mulle tundub niikuinii kõik igav.

karikate emand ütles ...

Hmm, jah, need igasugused huvitavad ead tuleb kuidagimoodi üle elada lihtsalt :p


Aga - poes käisin ära ja see matike on tegelikult isegi soojemat ja kirkamat tooni kui pildil. Täpselt see, mida ma ideaalis nägin ja käterätikutega ka täpselt sama värv! Jeee! Väike Tüdruk satub nüüd värvimaagia helladesse ja kindlatesse kätesse :D