reede, 7. oktoober 2016

Pruudid postkastis

Saatsime Venna koolitusele ja jäime Mehega juttu ajama, kui talle kõlksatas postkasti kiri.
Mees vaatas ja imestas, kutsus mind ka vaatama ja ütles, et mingi tutvumissait (kus tal kontot pole), saadab talle tüdrukuid vahel :D

Ma vaatasin siis ka ja selgus, et talle on leitud uus täiuslik partner :D
Tegemist oli 18-aastase tüdrukuga, kes otsis kaaslast vanuses 20-28, khmm!
Ilmselt ei peeta oluliseks, et sinu jaoks ideaalsele partnerile sina ise ka sobiksid :p (Mees on 46 aastane).

Kui selgus, et ta viimasel ajal ikka saab Twoolt neid kirju, siis ma õhutasin teda klikkima nupul "vaata teisi endale sobivaid partnereid", sest ma mõtlesin, et äkki ongi seal talle tehtud konto. Aga ei näidatud seal mingeid teisi partnereid - ilmus hoopis ankeet, mida täitma oleks tulnud hakata ja selle lihtsustamiseks oli soovitus siduda Twoo konto FB'ga. Seega ilmselgelt tal kontot polnud, Mehe profiil oli võetud lihtsalt Facebookist ja reklaamiks kasutati kas suvalist kena tüdrukut või kedagi selleks palgatut.


Mina aga saan mobiilile sageli reklaame firmalt KIKA.
See peaks olema mingi lemmikloomapood ja meil pole ühtegi...
Reklaame telefonile saades ma blokeerin saatja iga kord, kuid mõnel juhul ei aita see midagi. Ilmselt, kui oled midagi interneti teel tellinud, siis pole enam reklaamide eest pääsu ja paistab, et oma kliendibaasi andmeid kas müüakse teistele või satuvad need lihtsalt teiste firmade kätte ka...
Üks 'venekeelne' (osa teksti halvas eesti keeles, teine osa vene keeles) firma saadab Viberi kaudu oma reklaame ja alati uue (naise)nime alt... ma jälle muudkui blokeerin, aga kasu sellest pole.

Mul on hea meel, et üha enam inimesi on öelnud, et nad ei võta kõnesid võõrastelt numbritelt vastu. Ma võtan hoogu, et ise sama tegema hakata, aga pean lähedased kurssi viima, et kui nad võõralt numbrilt helistavad, siis saatku sõnum ette...!

2 kommentaari:

Marca ütles ...

Eh, mu mees saab ka neid pruudikirju, aga tal pole isegi Facebooki kontot... Samas ükskord sai ta kirja rate.ee-st, et vaadaku oma kontol miskit üle ja tuli välja, et sinna oli tema emailiga konto tehtud, profiilil märgitud, et tegemist naisega, muidu tühi konto. Ilmselt kuskilt need emailiaadressid ikka lekivad, kuigi ma ei saa aru nende kontode tekitamise mõttest. No võib-olla tõesti, et teedki uudishimust sinna Twoosse konto, aga rate.ee-sse küll kedagi nii ei tõmba ju :)

karikate emand ütles ...

Hmjaa, veider küll...