kolmapäev, 19. oktoober 2016

Kook ootab! :)

Näe, täitsa kena tuli välja!


(Köögis tehtud pilte vaadates ma iga kord imestan -
sein on tegelikult kollakas, mitte valge või hall nagu fotodele jääb...
Täitsa imelik ikka! 
Juba üheksa ja pool aastat olen siin elanud ja pildistanud, aga ikka iga kord imestan! :D )




Ma, nagu alati, umbropsu tegin...

Kui ma retsepte vaatan, siis minu ahju kuumused ja ajad on nendega alati nii tugevalt nihkes, et ma ei hakka ennast närvi ajama ja vaatan parem silmaga ja tõmban ninaga, et valmissaamise üle otsustada. Ja kui arvan, et nüüd on küllalt, siis tikuga ikka katsun ka igaks juhuks järele...

Meil on jäätist ka koogi kõrvale ja...
hiljuti saadeti meile pakitäis täiesti võimatult häid šokolaaditrühvleid.

Ma olin just eelmisel päeval Instagramis sellist meemi näinud, et unistused peavad olema - muidu ei saa nad täituda. Ja ma jäin kohe mõtlema, et huvitav küll, minuga on suurepärased, uskumatud, imelised asjad hakanud juhtuma hoopis siis, kui ma sihi teadlikust seadmisest ja mingis suunas unistamisest täielikult loobusin ja mõtlesin, et mida ma siin pusserdan - elu läheb alati omasoodu ja andku siis aga minna, mina enam ei säti! :D
Ja siis tuli täiesti ootamatult see kommipakk ja ma ei osanud muud, kui üllatusest naerda :D,
aga kui ma neid šokolaade maitsesin, siis mõtlesin küll, et millestki sellisest lihtsalt ei oskagi unistada. Kuidas peaks inimene millestki sellisest unistada oskama?

Igatahes, kuigi me ei suutnud juba esimesel päeval vastu panna ja piilusime nende kõigi sisse, panime kõige ilusama karbi kokku tagasi ja jätsime Väikule sünnipäevaks :)



Ma nii kartsin, et kuna ma täna öösel ei maganud, on mul ehk kehv olla või olen just VT koju jõudes jube uniseks jäänud, aga olen just vastupidi, hästi ergas ja rõõmus, isegi koristasin tublisti! ;)

Nüüd ma kavatsen ühe tunniajase jooga teha ja pärast seda olen ma alati VEELGI rõõmsam ja ärksam, yay! :)
Ja ma väga loodan, et ka teil on tore päev! :)

2 kommentaari:

soodoma ja gomorra ütles ...

Heh, drama queen, sa raiskad oma annet, ma räägin seda kogu aeg. või mõtlen.
aga Õnned Väikule! millal ta muidu suureks saab?

karikate emand ütles ...

Aitäh, Soodoma! :)

Oh, ma loodan, et ma ikka hakkan teda nägema kellegi muu kui Väikuna :D... Eile õhtul just Issakesega telefonis arutasime, et mina kuus ja pool aastat pärast 15. sünnipäeva juba abiellusin..., aga VT puhul kuidagi ei kujuta seda ette. (Tegelikult isa ütles, et see oli tookord talle ka tohutult ootamatu, et KUHU sa lähed? MEHELE???)