pühapäev, 21. september 2014

Õnnelikud tänapäeva beebid ja emmed

Nägin ühes vegani-blogis ülilahedat toodet beebidele, mis teeb ka emmede elu hõlpsamaks: võrklutti, kuhu saab toitu sisse panna. Päris vanasti, kui lutte veel olemaski polnud, pandi mitmekordselt kokku lapitud marlitutsu sisse leivapudi, mida laps sai siis sealt lutsutada, ilma et leiva kurkuminekut karta oleks tulnud. Nüüd on välja mõeldud selle asjanduse tänapäevasem variant - pehme võrguga või silikooniga suur lutt, mille sisse saab igasugust toitu panna. Laps saab ise selle kallal nagistada, see annab talle hulgaks ajaks huvitavat tegevust ja emme saab sel ajal ise süüa või blogida või midagi.

Pildid lihtsalt tõmbasin guugli abil, ega mul õigust neid kasutada küll pole, kui ma pean need maha võtma, siis otsige ise 'mesh  feeder' märksõnaga pilte, kellel huvi on :)

Eh, võibolla kõik tänapäeva emmed juba teavad seda toidunutsakut - ma ise näen küll esimest korda... Puuviljade andmisega lapsele peab küll ettevaatlik olema, aga banaani ikka võib!








 Nii lahe asi! - kahju, et VT ajal seda polnud...

1 kommentaar:

Skarabeus ütles ...

Minu 125 a. tagasi sündinud vanaema rääkis kunagi,et vastsündinut toideti marlikaltsuribaga,kui kõige suurem häda käes oli.Kaltsunuts anti suhu ja seda niisutati pidevalt piimaga.