pühapäev, 18. detsember 2011

18. detsember 2011

Olen meeldivalt üllatunud, et mulle tööl lausa meeldib ja ma ei väsi üldse nii nagu varasemate töölkäimiste puhul. Võibolla on asi selles holistilises teraapias, mis ma suvel läbi tegin? Kes teab!? Raske öelda selliste asjade puhul, mille mõju ilmub tasapisi. Ainus mõju, mis kohe pärast teraapiat ilmnes oli, et mul kadusid 100% ära pingepalavikud, mis muidu olid 1/3 ajast, igasuguste tühiasjade puhul...

Aga tööl on tore, kliendid on imekenad: naeratavad ja viisakad - teretavad, tänavad, söövad, jätavad ilusasti hüvasti ka... :)
Minu vahetused on keskmiselt 3 korda nädalas, keskmiselt 7 tundi, nii et pole sugugi kontimurdev.

Täiesti terveks ma siin vahepeal enne tööleminekut siiski ei saanud, aga hullu ka polnud, ühtegi klienti ega pirukat ma täis ei aevastanud... Väike Tüdruk on ka põdenud, aga püstijalu - ta on meil nii kohusetundlik, et ei suuda endale päriselt voodissejäämist lubada olukorras, kus jõuluaegseid esinemisi on rodumisi. Näen, et ta on väga pinges ja väsinud, ning ta näole on tekkinud allergia. Mis teha... mina pole kahjuks see, kes oskab last 'tšillima' õpetada - ka mina võtan oma kohustusi väga tõsiselt.

Aga nüüd, kus ma käin tööl, otsustasin teha jõulufondi, et vähemalt järgmisel aastal saaks peetud korralikud kuuse ja kingitustega jõulud peres, kus keegi peale minu kuuske tassida, kinke pakkida, jõulusööki valmistada ja jõululauas istuda ei taha. Mõtlesin, et teen kõik üksi ära ja täitsa enda rõõmuks - istun kasvõi üksi kuuse all ja pistan hapukapsast, irw... aga muidugi mitte veel sel aastal, sest ma ei saa ju oma esimest palkagi veel 2011 kätte :D

No vaat, aga kui Mees nägi, et mul on tõsi taga, siis lubas mul kohe jõulunänni ostma minna - kuuseehteid, kuusejala, elektriküünlad - ja lubas aidata ka kuuse otsimise ja püstiseadmisega. Etskae! Ma ei oska seda kuidagi seletada, ausalt...

Igatahes, sel aastal tuleb meil päris jõul ja mul on selline tunne, et ma rokin ikka täiega :D


Pilte ka! :)
Kuusejalg, aga kuuske veel pole...





Elektriküünlad laotasin kuuseootamiseajaks koridoririiulile, värvid pole siin kahjuks näha... kui viitsin, siis asendan kunagi selle pildi mõne paremaga.



///Uued pildid:



///


Küünlad köögis söögilaual...




Juba pakingi kingitusi...





Kaunist jõuluaega teilegi, numpsikud! ;-)))

9 kommentaari:

helle ütles ...

Kui tore, et Sul ja Su perel kõik hästi läheb!

Kauneid jõule!

Anonüümne ütles ...

nii ilusasti pakitud kingitused

karikate emand ütles ...

Ilusaid aegu Sullegi, alati nii armas Helleke :)

Efka,
heheeeheeee... tegelikult olen ma pakkimisel kohutav käpard, aga ma NIIIII VÄÄÄGAAAA püüan ilusaid pakke teha :D... pildi peal võib jääda mulje, et kõik on enam-vähem korras, tegelt oleks tahtnud paremini... Imetlen jaapanlasi, kes justkui ei oskagi midagi lohakalt vaagnale/vaasi/riiulile asetada või kokku pakkida.
Aga - tänan!!! :D

Anonüümne ütles ...

Oi kui ilus kuusejalg! Kus küll selliseid müüakse?!

karikate emand ütles ...

JYSK'is :)
Esimene ja ainus, mida ma eile poodides nägin, aga mulle ka kohe meeldis, nii et ma teistesse poodidesse vaatama ei hakanudki.

Anonüümne ütles ...

Aitäh! Tõesti väga armas! Läheksin kohe hommepäev uurima kui ma ainult Eestis elaks! Panen pildi omale igatahes tallele - pole ennem nii ilusat kuusejalga näinud!

soodoma ja gomorra ütles ...

Minu arvates on sinu blogi nagu headuse teraapia.
Aitäh selle ilusa aasta eest!

Ilusaid Jõule!
SK

Anonüümne ütles ...

Tegelikult olen seda blogi aastake lugenud ja mingi hirmus mure jääb mind teie pärast kummitama... Just nimelt väikese tüdruku suhtes. Ma olin ise varaküps laps, kes nagu su tütargi, mõistis kõike tõsist kaugelt liiga vara. Ma põlesin läbi. Ka sinu tütrel on need ohumärgid - aita teda! Mis kohustused, kui tal sellise rabelemise puhul teismeliseks saades närvid läbi võivad olla? Tal on foobiad - tema eas lapsel! See juba on ülitõsine märk, et midagi on väga valesti - kuigi sa ise püüad end aidata, püüa ka teda suunata. Kohustused on ainult viirastused, tead ju seda isegi, budismis rõhutakse justnimelt maise rabelemise tähtsusetusele. Su laps vaevleb asjatutes hirmudes ja kohustuste rõngas - ta kardab mitte olla meele järgi, kardab suureks kasvada.

Vabandust, lihtsalt neid väikeseid kuid hirmsaid märke olen nii palju siit keskkonnast leidnud, et ei saanud seekord enam vaikida.

karikate emand ütles ...

Oh, soodoma... :)
... kui armas Sinust...
Ma ei tunne end tõesti küll kurjana, aga mida Sina siin näed, ma ka ei taipa :D... Ehk on vaataja silmades asi ikka jälle?! ;)
Rõõmsaid jõule ka Sinu perele!


H2ving,
eks Väike Tüdruk on pärinud neurootilisuse minult ja vanaemalt, ja lisaks veel mingid kompulsiivsed jooned vanaemalt (asju tuleb teha täpselt nii/siis/selles järjekorras ja mitte teisiti!). Muidugi pole tal kerge ja ma kindlasti üritan tema üle valvata ja tema muresid leevendada :)
Ma ei saa lubada, et temast tuleb enesekindel ja jõuline inimene, aga ma saan lubada, et ma hoolin alati ja väga.
:)