esmaspäev, 30. mai 2011

Tasuta reklaami :)

Tulemas on suvi ja võibolla isegi kuumad ilmad, minul aga sai higipulk otsa. Enamiku tootegruppide puhul mul kindlat lemmikut pole, aga vaat ühe higipulgaga on küll nii, et sellele pole ma ligilähedastki näinud/proovinud. Ja ma mõtlesin, et võibolla satub siia blogisse kasvõi otsinguga keegi, kellele see info huvi pakuks.



Minu 'nunnu' on firma LYCIA toode (Lycia Persona Anti Odorante super sensitive).
See on nagu tavaline kerge kreem. Tal pole mingit lõhna, ta ei tee äsjaraseeritud kaenla-alustele haiget ja ta tundub oma tugevast toimest hoolimata äärmiselt õrn. Pole ka sellist tunnet, nagu oleks kile kaenla alla tõmmatud ja peaks keele kaudu higistama hakkama. Nii et laitmatu toode.

Muide, kui ma Internetist pilti otsisin (vasakpoolne, karp, on netipilt - parempoolse pildi, kreemituubist, tegin ise), siis sain teada, et see ongi mõeldud inimestele, kellele higilahvatused on tõeliseks probleemiks. No ime siis ka, et ta tõesti toimib! Kuid tõesti, see tundub äärmiselt õrn, nii et karta pole vaja - ma ise olen ka pigem külmavares kui higistaja.


Müüakse teda apteegis, vähemalt ma väga loodan, sest paar viimast apteeki, kuhu mina vaatasin, seda küll ei müünud. Kuid ma kõige suurematesse ei vaadanud. Igatahes, ostsin mina pildiloleva SebaMedi fresh-lõhnaga toote, ja pärast Lyciat on see küll täiesti räme ollus. See lõhnab nagu skunksi sabaalune ja kõrvetab kurjasti, pärast duši alt tulekut... :(
Ega muud, kui ma jätkan oma Lycia-otsinguid...

2 kommentaari:

tikker ütles ...

raviminfos on ainult aphoteka, farmacia ja apteek 1 poed, pole näiteks ülikooli apteegi poode ja ilmselt veel mingeid... igatahes seal näitas seda kreemi ainult kaubahalli apteegis. ehk on abiks :)

Anonüümne ütles ...

Aitäh, Tikrike, nii kena ja osav Sinust! ;)))