pühapäev, 4. oktoober 2015

Lugemist-vaatamist hipidele :)

Eile veetsin pea terve päeva uudistades ühe (oli vist) Portugali hipitüdruku blogi ( - ise ta end hipiks ei nimeta,  sildid teatavasti piiravad - et kuidas sa võid seda-toda teha/osta, ise oled hipi, jne.).
Ta meenutab väga meie Mari Metsallikut, kuna on ka metsaarmastaja, looduse hoidja, ravimtaimehuviline jne, keedab ise seepe ja kasutab pesemiseks miski veidra puu pähklikoori...
Mõistagi armastab ta joogat, mediteerimist ja taimetoitu.

Isiklikust elust ta väga palju ei räägi. Mitut puhku mainib ta, et leidis armastuse, aga need suhted kaovad vaikselt, kuid kõik, mis meestest kirjas on, on väga armas ja ilus.

Väga vahva on see, et kui alt vasakult "personal musings" lingi alt mineviku poole kobistada, siis saab selgeks, et see väike neiu on kolme aastaga hästi kiiresti arenenud.
Kuidagi... hea meel on tema pärast :D

Igatahes minul oli tema virtuaalpesas väga mõnus olla ja ma tahaks soovitada tema blogi neile, kellele meeldib Mari Metsallik ja kes ei saa küllalt sellest soojusest, armastusest ja hea/päikese poole peale hoidmisest, mis neist õhkub.

Niisiis, siin on Cecilia blogi Metamorphosis LINK.

Praegu ta rohkem vastab küsimustele ja jagab pilte-tsitaate, aga "personal musings" alt saab isiklikumaid teemasid lugeda. Sugugi halba ei tee ka see, et tal on endast, oma eluasemetest, toitudest ja metsast üsna palju pilte.




Teine ilus vegan-elu-blog on Loni Jane'il, Aleven:11 (LINK).
Aga teda ma lugesin nii ammu, et enam ei mäleta, kas ta oli Austraallane nagu FreeLee The Banana Girl (veganismi propageerija, kelle stiil mulle EI meeldi) või mislane. Igatahes temal on küll pere, väike armas poeg ja tore hipster noormees :D
Jälle palju toredaid fotosid vegan-elust ja tekstid on vist nüüd küll ülekaalukalt vastused blogilugejate küsimustele.


Loni Jane on täiesti kaasaegne noor naine, Cecilia on rohkem maag ja metsapiiga.
Nii et saate valida :)


Tumblri blogid on imelikud kuidagi... mulle nende layout'id üldse ei meeldi... Ilmselt on need mõeldud telefonis vaatamiseks. Aga kannatab ära, kui sisu meeldib :)

Kommentaare ei ole: