teisipäev, 4. august 2015

Pliiatsid ja paberid

Nagu ma olen öelnud, olen ma kontoritarvetehull.
See algas juba lapseeas, kui ma veel kirjutadagi ei osanud.
Isa tõi töölt koju aegunud blankette, mida mina siis paksude l-ide ja e-de moodi ringidega täitsin, mängides usinat ametnikku.
Hiljem kasutasin ma selliseid blankette merehädalist mängides (olin lugenud "Maailm ja mõnda" sarjas ilmunud raamatut pealkirjaga "Vabatahtlik merehädaline").
Ühte lahtrisse märkisin suurest Atlasest päevateekonna alguskoordinaadid, teisele lõpukoordinaadid, kolmandasse ilmavaatluse, neljandasse - mitu kala ma püüdsin. Kaladeks olid leivakoorikud, mida mu vanaema ja vanaisa leiva ümbert lõikasid ja ahjuserval kuivatasid. (Kuivatatud leivakuubikud maitsevad mulle siiamaani väga :D ) Veel märkisin üles läheduses asuvad maad (joonistasin välja nende lipud) ja mere, kus ma parasjagu viibisin, tuule suuna, kiiruse jne.

Aga siin mõned pildid kodinatest-pudinatest, millega ma oma elu ja paberipäevikud praegu rõõmsamaks teen:


Paberikraam.
Siin on värvilisi märkmepabereid, väikeseid reklaamlehtedest lõigatud pildikesi, Internetist välja prinditud jutumulle ja sõnu, väikesed lehena prinditud bullet-paberid ja ka tavalised ruudulised paberid, väike ja suurem size - sest oma värvilisi asju ma suvaliste asjade kiireks ülesmärkimiseks kasutada ei raatsi :)



VT vanadest vihikutest lõigatud ruudukesed.
(Oleks pidanud kontrasti juurde panema, mingid udukogud on jäänud...).




Minu pliiatsite ja kleeppiltide hoiukott, mille koht on mul kohe voodi kõrval.
Et ma pliiatsid kiiresti üles leiaks, on nad mul tüübi järgi tualettpaberirullidesse ja tühjadesse tabletikarpidesse jaotatud. Ühes karpidest on sirkel, vaibanuga, korrektuurpliiats ja kraadiklaas.
Küljetaskus on kolm pastakat, mida kõige rohkem kasutan: punane, must ja sinine, aga sinine, nagu ma näen, pildilt puudub - ju on voodis kusagil.
Veel pole pildil mu neoonvärvi tekstimarkereid - neid hoian ma teises (aga sama käepärases) kohas.





Minu kleepuvate 'nootide' kollektsioon.
See Eiffeli torniga on kingitus. Ma ise pole kunagi sellist kaunist albumit müügil näinud. Enda omad olen ostnud soodsa hinna järgi, kuigi koerte oma vaatasin valesti, poleks neid õige hinnaga ostnud... kuid ma ei saa kurvastada - armastan neid värvilisi pildikesi :D






Vanade pangakaartidega tõmban jooni ja joonistan ruudukesi teksti ümber...




Ja minu värvilised teibirullid: 



Eks see kõik ole üsna lapsik, aga see kola rõõmustab mind nii palju :)

Kommentaare ei ole: