esmaspäev, 3. august 2015

Let it go!

Vaatasin täna hommikul üle mitme kuu Daily Maili ja sattusin kohe artiklijupile (tervet ei viitsinud lugeda), millest edasi ei saagi, ilmselt, enne kui selle siia üles panen.


According to marriage researchers, 69 per cent of conflicts in marriage are unavoidable because they relate to personality differences. If something repeatedly bothers you, ask yourself whether an argument is going to change anything, or benefit your relationship and, if the answer's no, let it go. 



Artikkel on sellest, kuidas kaheminutiliste ettevõtmistega oma abielu 'päästa', kui inimesed suurest kiirustamisest võõranduma on hakanud. Aga siin siis soovitus:

Abielu käsitlevatest uurimustest selgub, et 69 protsenti abielutülidest on vältimatud, kuna need johtuvad isiksuste erinevustest. Kui miski sind korduvalt häirib, siis küsi endalt, kas oma pahameele väljendamine muudab midagi või tuleb suhtele kasuks ja kui vastus on "ei", siis jäta asjad sinnapaika.

See on nõuanne, mida ma ühele probleemidega abieluinimesele viimased kaks-kolm kuud lahkesti jaganud olen. Sedapuhku oma kogemustest. Kui ma kaks korda ütlen, et mulle meeldiks, kui Mees teeks mingeid asju minu-moodi, aga tema teeb ikka enda moodi, siis ma jätan selle jutu vähemalt paariks aastaks sinnapaika ja võibolla tulen selle juurde tagasi aastaid hiljem - proovin korra uuesti, võibolla ei tulegi.
Ja veel - ma kujutan siis ette, kuidas mina ennast tunneksin, kui tema käiks mulle peale, et mina teeksin seda asja tema-moodi! Ma ju ei taha! :D Minu moodi on õigem! :D Ja tema ilmselt tunneb sedasama. :)
Nii et las ta siis teeb omamoodi.
Kindlasti pole need asjad tülitsemist väärt ja kindlasti pole mul õigust teist inimest enda ettekujutlusele allutada.


- Pinterest -

Kommentaare ei ole: