neljapäev, 17. aprill 2014

Läheb üle!

Tunnen juba teist päeva, et hakkan üle saama sellest jubedast šokist, mis ma sain Mehe Eksi viimase telefonikõne ajal täpselt nädal tagasi, ja nördimusest, mida tundsin, kui kulm kortsus arvutusi tegin, et aru saada, miks ta meilt veel 200 eurot küsib...
Minu arvutused näitavad igatahes, et see on absurdne nõudmine.

See nördimus oli nii tugev, et lausa kõigutas minu maailma alustalasid.
Nimelt olen ma palju aastaid vaikselt Eksi kaitsnud Mehe ees ja arvanud, et Mees liialdab tema kalkusega.
Minu meelest ei saa inimese üle otsustada selle põhjal, kuidas ta käitub sel ajal, kui teda maha jäetakse - siis ilmutavad inimesed kõige hullemat, mis neis peidus on. Ja kuna neil see lahkuminek oli nagu koera saba jupikaupa raiumine, siis muidugi ilmnesid kõik Eksi riiakuse ja neurootilisuse varud. Nii et kui minu ja Mehe suhte päris algus välja jätta (mil olin mures selle pärast, et Eks pidas mind endaga võrreldes täiesti tühjaks kohaks ja uskus, et Mees - kujutage ette! - maksab minuga abielludes talle lihtsalt kätte, ning kõige keskmes oli Eksi jaoks veel siis, kui me Mehega juba abielus olime, ikka veel tema ja Mehe suhe), olen ma hiljem alati Eksile kaasa tundnud ja uskunud, et paljud vimkad, mis ta tegi, ja mis Mehe arust tõestasid, et Eks teda ei armastanud, olid just selleks, et Meest enda poole tõmmata/tema pärast võitlema/ennast tõestama panna. Ja kui sa skeemitad kolm aastat ja miski ei aita, siis see ajab ju natuke hulluks, kas pole? Igatahes olen aastaid Mehe ees tema Eksi kaitsnud ja talle kaasa tundnud, et armastus, mida ta lootis, polnud elujõuline - kes teab miks, aga vähemalt mitte Mehe poolt.
Vähemalt oli neil ka kaks ilusat aastat, enne kui... Mees väsima hakkas ja Eks tembutama hakkas, ütleme nii.


---

Eile siis käisime koos Mehe perearsti juures ja juba tänaseks otsis ta meile aja logopeedi juurde, et saada aru, miks Mees väga hästi jutust aru ei saa. Kas ta ei kuule, või on mõistete ühendamisega probleem?

Loomulikult lähen oma kallikuga kaasa, kuid - olen tõesti väsinud.
Mees näeb seda ja on ka kurb.

Jälle vaidlesime teemal, kas on vaja välja kirjutatud rohud välja osta või mitte!

Ta naljatas, et insult on tal juba käpas, nii et las aga tuleb uus! :P
Ta ajab mind naerma :)..., aga ega ma sellepärast nõusse jää.
Mulle ei meeldi tema soovi vastu asju teha, aga tean, et kui ma tabletid välja ostan, siis ta neid ka sööb, kuna niisama raha raisata meeldib talle veel vähem kui mulle.
Ta ei lähe isegi juuksurisse, et raha kokku hoida! :D
On selline mõnus musta-halli-segune kahupea :)
Viimati lõigati tal juukseid detsembris :)
Ma ikka pakun talle juukseklambrit ja peavõru vahel, et tukk ei segaks :)



Nujah, kui ma jälle kirjutan, siis juba avatud kommentaaridega, sest tunnen, et hakkan jälle iseendaks saama.


Aint väsinud olen praegu...........