neljapäev, 12. august 2010

Pilte maalt vol 3

Haljal oksal :D
See oks on tegelikult pooleks saetud, kuid ajab nii palju võrseid, et sealt tuleb veel mitu väikest puud, mis oksalt taeva poole üles kasvavad. Kõige otsmine oli minust pikemgi.
Milline armastus päikese ja elu vastu!...



Kõige armsam kass maa peal!
Kui meie Tiiger muudkui maub ja nõuab kõike ja kohe ja korraga ja kogu aeg, siis see pisike pairott on nii arake ja tagasihoidlik, et talle tahaks ise kõik kookospähklid puu otsast alla tuua.
Kui me esimest korda aias sõime, isa sussutas tule peal sašlõkivorste, siis kiisu hüppas pingile ja nuuskis õhku sellise näoga, et oo, küll maailmas on ikka imeliselt lõhnavaid asju! Aga mitte üks nõudlik mäuksatus ega pugejalik hõõrumine! Vau! Meie nuustik oleks vahetpidamata kräununud sellest hetkest alates, kuni esimesed asjad külmkapist välja võeti, kuni viimase ampsu suudesse kadumiseni.
Kuigi palavate ilmade tõttu olid uksed lahti, ei tulnud sealne Miisuk tubadesse aelema. Lakka siiski tuli - seal ongi pildid tehtud. Kord tõstsin ta ise omale sülle. Esimesed 10 minutit ei julgenud kiisu liigutadagi, siis võttis mugavama asendi sisse ja asus kurruma nagu oleks õndsusest otsi andmas...
Piinlik öelda, aga ma vahetaks meie neurootilise, hüsteerilise ja nartsissistliku kassiisanda silmapilk maa-miisu vastu, kuid karta on, et linnakorter muudaks sellegi armiku parajaks sotsiopaadiks :D

Kommentaare ei ole: