teisipäev, 17. august 2010

Mõte

Põsk on täna juba palju parem! Paistetust on vähe, suu avaneb ja tuju on ka hea :D
Lõualuu juures on ainult üks kõva valus klomp, ei muud suurt midagi

Hakkasin mõtlema, et põletiku tõi minu lõuga ilmselt süstlanõel. Küllap neid nõelu steriliseeritakse puha ühtemoodi, aga mulle sattunud nõelal pesitsesid siis ilmselt ülimalt resistentsed bakterid.

Ja äkitselt 'avastasin' end mõtlemas, et küll on hea, et selline nõel sattus mulle, kes ma olen ju üldiselt tugev ja terve, parajalt peenike piiga oma parimais aastais :D
Et oleks see sattunud mõnele südamehaigele või kõrge vererõhuga maadlevale seltsimehele, oleks tagajärjed palju hullemad olla võinud.

Hakkan vist vanaks jääma ja 'maailmarahu' peale mõtlema :) - kes oleks uskunud!? ("et nii karvane mees oskab lennata..." - alati, kui ma ütlen: "kes oleks uskunud...," lõpetab Väike Tüdruk minu lause ühest multikast pärit fraasiga, mida ma ülalpool tsiteerisin :D).

Aga kui too äpardus süstlanõelaga kõrvale jätta, siis ma pole varem küll märganud, et ma lööki enda peale võtma oleks valmis. Maailm on omadega nii purgis, et ma oleks sekundiga läbi klobitud.

Kas te olete kuulnud sellisest 'vahvast' Euroopa noorte meelelahutusest nagu HAPPY SLAPPING?

Kes ei tea, siis selleks toredaks, sõpradega jagamist väärivaks ürituseks läheb vaja vähemalt kolme inimest, kellest üks on paraku teadmatuses sellise meeldiva ühisettevõtmise toimumisest. Üks teadja filmib ja teine teeb: läheb ja annab pahaaimamatule jalakäijale või bussiootajale obaduse. Väärtuslik on see nali justnimelt oma provotseerimatuse tõttu - selle üllatusest ja ootamatust valust vapustatud reaktsiooni tõttu, mis siis telefonimällu salvestatud saab.

Hiljuti anti Inglismaal üks 'õnnelik obadus' vanemale meesterahvale, kes õhtupimedas oma 4 aastase lapselapsega kõnniteel seisis. Mees kukkus teele pikali, kaagid lasid jalga. Tänavakaamerast oli näha, kuidas pisitüdruk oma vanaisa kohale kummardus ja teda arvatavasti hüüdis... võibolla lohutas, võibolla ärgitas jalgu alla võtma... Mees sai kukkumisest ajuvapustuse ja suri nädal hiljem haiglas.
Säh sulle häppit!

No mida sa teed sellise maailmaga?
Ainult ootad, et minema saaks :(

Kommentaare ei ole: