laupäev, 5. juuni 2010

I klass lõpetatud

Eile oli tähtis päev - Väike Tüdruk lõpetas esimese klassi. Küll see maikuu alles venis, kuid lõpp läks kiirelt :) Tunnistusel olid ainult viied ja eeskujulikud - tundub endastmõistetav, kuid tegelikult neid puha-viielisi esimese klassi juntsusid nii palju polnudki. Nii et ma olen Väikese Tüdruku tubliduse üle väga rõõmus, ja väga tänulik tema klassijuhatajale, kes on nagu õunapuuhaldjas :) - alati särav, hele ja rõõmus, osavõtlik, heatahtlik... Väikesel Tüdrukul on oma esimese õpetajaga meeletult vedanud, sest ta on 100% vaimustav. Kuna inimesed on nii erinevad, on lihtsalt uskumatu, et me sellise õpetaja saime.

Väike Tüdruk valis ise lilled, mida õpetajale viia. Ta valis jämeda varre ja suure poollahtise õiega kahvaturoosa roosi. Õpetaja oli talle mitu korda öelnud, et see on väga ilus :)
Minu meelest ka oli! :)
Tore, et ka õpetajale meeldis...

Ülejäänud päev möödus apelsinitorti ja muid maiustusi süües ja kaarte mängides.

Väike Tüdruk käis külas ka vanaemal, kes soovis teda klassi lõpetamise puhul jäätisega kostitada, kuid Väike Tüdruk kardab, et tema toidunõud pole puhtad ning keeldus jäätisest. Vaene vanaema - ta on alati olnud uhke oma 'perfektsionismi' ja 'maksimalismi' üle, ning minu lapsepõlves võis ta vabalt 4 tundi nõusid pesta. Kuid nüüd on tal silmad väga kehvad ja 'mürgiseid' nõudepesuvahendeid ta ka nõus kasutama pole, nii et võibolla on nõud tõesti mustad, kes teab, mina mitte.

Täna hommikul helistas vanaisa, kelle ees siis ka Väikese Tüdruku saavutustega uhkustatud sai. Vanaisa kurtis, et hirmus palju sääski on sel aastal. Sellegipoolest plaanime augustis talle nädalaks või paariks külla minna, et kere vitamiine täis parkida tema hiiglasuures sõstraaias. Väike Tüdruk ootab seda väga ja juba pakib kotte :)
Mis seal salata - ka mina olen juba kotti pannud mõned riided, mis Väikesele Tüdrukule veidi väiksed on, mõned tillukesed kreemipudelid enda jaoks, pea-aegu tühjad juuksepalsami- ja meigieemaldajapudelid, ja sokid, millele on kohe augud sisse tulemas - neid asju me tagasi tassima ei pea.
Meile meeldib varakult valmis olla :) - nagu tütar, nõnda ema... või oli see nüüd vastupidi.

Suvi algab täna!

2 kommentaari:

helle ütles ...

Palju õnne Väikesele Tüdrukule!
Edasi hakkab juba kiiresti minema. Ei märkagi, kui juba põhikool läbi ja siis gümnaasium....
Aeg läheb uskumatult kiiresti.

Skarabeus ütles ...

Minul oli isa perfektsionist,ta pesi ema küüritud potid ikka üle ja kui märkasin seda,pomises: ah,ta näeb nii kehvasti...See oli muidugi ka tõsi.