esmaspäev, 5. jaanuar 2015

Sabakergitused

No mul on viimastel päevadel kogu aeg hea meel kolme asja üle - iga pereliikme kohta üks asi.
Ega need mõtted enne peas keerlemist lõpeta, kui olen teile ka rääkinud :p


VT

VT on minu moodi ka selles, et uute asjade suhtes erilist uudishimu pole ja võõrast värki niisama lihtsalt omaks ei võta. Mina söön õuna-porgandisalatit hommikul esimese söögina juba mitu kuud ja pakun seda alati ka VT'le, kuid alles nüüd, vaheajal soostus ka VT seda lõpuks maitsma ja - koguseliselt sööb ta seda nüüd minust rohkem :D
Tema lemmiksöök! :D
Tema vitamiinidega varustatuse osas võib nüüd muretu olla!




MEES

31. detsembril saime vastuse töövõimetuse- ja puudetaotlusele.
Mehele määrati raske puue ja 80-protsendiline töövõimetus.
Seda kaheks aastaks! Jee! :)

Kõik taotlejad teavad, et siin pole kunagi miski kindel ja paras ärevus on alati sees selle taotlemise perioodil. Ma ise pean ka nüüd lähema paari nädala jooksul avalduse viima ja siis ootan poolteist kuud vastust - aga unega jamad lood juba praegu ja ega see enne möödu, kui positiivne vastus käes.




MINA

Kavatsesin sellest tegelikult kuusepuu-kleidi-postituse all kirjutada, aga unustasin tookord...
et kuigi ma selles unenäos nägin, et mu jäsemed on kole kondised, siis tegelikkuses võtsin eelmisel kevadel-suvel 5 kilo juurde ja need pole korrakski kadunud. St varem, kui mul õnnestuski juurde võtta, kadus lisakaal esimese murepilve nähtavale ilmumisel. Aga praegu tundub, et ma võtan pigem veel juurde kui alla! Ja asi pole kindlasti toitumises... kui mitte arvestada seda, et ka armastusest saab toituda... ja mina usungi, et mina kosusin tol ajal teie poolt minu poole saadetud headest-soojadest mõtetest.
Aitäh! :)


Nii võib elada küll! :)

- izismile.com -

Kommentaare ei ole: