esmaspäev, 12. jaanuar 2015

Oi, mu kõrvad ja karvad...

Kuna püüan järjekindlalt vähendada asju, mida ma 'vajan', on nüüd jõudnud kätte aeg oma 'kõrvad ja karvad' üle vaadata.

Nimelt tahaks loobuda solaariumist ja juuste värvimisest. Juukseid olengi viimastel kuudel värvinud ainult näo ümbert ja pealaelt - alumised juurikad jätsin kodukootud värvi. Aga VT on mures, et mu juuste oma värv on nii kole, et ta ei saagi enam mul paluda endaga kusagile kaasa tulla :D
Olen siis aeg-ajalt silma juuksevärviriiulitele peale visanud, et äkki peaks 'strateegilisi piirkondi' siiski edasi värvima - ja kujutage ette: seda värvi, mida mina aastaid olen kasutanud, lihtsalt pole enam mitte kusagil. On sama firma ja sarnased värvid, aga täpselt minu värvi pole! Juba mitu-mitu kuud!
Ma võtan seda kui märki!
Kuigi ausalt öeldes pole ainult pealage ja näoümbust värvida sugugi kulukas: minu udemete tõttu saab kenasti hakkama 1/4 värvikogusega! Ja praegu mul ongi viimane ports alles. Pärast seda hakkan väärikalt vananema :D


Ja solaarium! Mul on selline teooria, et valgete juustega valge nägu ei sobi, aga hallikaspruunidega sobib paremini. Miks muidu loodus mulle sellised värvid andis!?

Pealegi olen viimasel ajal liiga palju "tähtsates kohtades" käinud, nii et on osutunud võimatuks end veel ka solaariumisse sundida, olgugi et see asub kodupoe vastas, ülejärgmises majas minu kodust. Kui otsustan, et täna lähen solaariumisse, siis märkan, et keha läheb krampi - ei taha!
Mul kahe päevituse jaoks solaariumikaardil veel raha on... Kui end tugevamana tunnen, siis need eurod päevitan veel ära, aga siis aitab ka!



Natuke izismile.com'i ilupilte teile ka! :)

Maskiga kutsa



Mis juhtub, kui auto järsult pidurdab
ja tagapingil istuja on meigitud:



Väga huvitav arusaam jumestusest. Aga mulle meeldib! :)

4 kommentaari:

Kai Klaarika ütles ...

Igati head mõtted!
Solaarium on nii vanamoodne!

Kasvatan oma blondi välja. Tahan oma värvi tagasi. Ja ei taha värvimisest sõltuvuses olla. Ma vist veel ei ole hall.
Kui halliks lähen, vot siis ei tea, mis teha. Meie peres minnakse päris vara halliks. Siis vist ikka peab värvima.

Skarabeus ütles ...

Mulle on ka eeskujuks jäänud see Pauksoni-mutt,kel nüüd kuidagi loomulik juuks peas ja tema puhul kujunes välja nii,et peale "jubedat" blondi see kartulikoor sobib talle ideaalselt.

karikate emand ütles ...

Vaat siis, kui lahe, et ma seda loomulikustumise teed üksi ei käi! :D


Proua Pauksonile sobib praegune pea tõesti paremini... ma isegi ei mäletanud, et ta on kunagi teist värvi olnud! :D

karikate emand ütles ...

Assoo, seda veel et... see solaarium võib ju vanamoodne olla, aga mulle öeldakse isegi siis, kui ma käin solaariumis ja jumestan end (nahast tsipa tumedama tooniga), et "te olete nii kahvatu, kuidas teil hemoglobiiniga lood on?"
Hemoglobiiniga on kõik korras... Ma ka ei tea, miks ma nii 'elutu' välja näen :D
Peeti söön kõvasti ja ube ja...

Aga kaalus olen ma viimase aasta jooksul täiesti fenomenaalse hüppe teinud... +5 kilo, mida pole palju aastaid olnud (kaalun nüüd 46 kg) - võibolla hüppab jume ka järgi :)