pühapäev, 1. jaanuar 2017

Instagrammilemmik: joogapepu Seonia

Tänane aukülaline on imekaunis joogaõpetaja Seonia. Kui ma ta profiilist õigesti aru saan, on ta pärit Koreast (Lõuna omast, muidugi), kuid töötab ja elab praegu Jaapanis.

Seonia on nii sire, painduv, naiselik ja kaunis, et ühteaegu juhmistab ja inspireerib...
Siiski, tema pilte vaadates pläriseb mul iga kord peas raamatust "Jooga ohud ja võimalused" loetud fakt, et suur protsent joogaõpetajaid (oli see 35%) vajab pärast paari-kolme aastakümmet ise elu lõpuni füsioteraapiat ja sageli isegi operatsioone. Neil tekivad tugevad valud oma välja väänatud ja lahti logistatud liigeste tõttu. Nii et imetlega, aga ärge järele teha püüdke! :)

Enne selle (üldiselt igava) jooga ohtude raamatu lugemist ma imestasin omaette, et mina ka teen nii vahelduva eduga juba 20 aastat seda joogat, aga pole seda nägugi, et pildistatavaid imefiguure moodustama hakkaksin... Kuid nüüd tean, et olen alati õigel teel olnud. Ma ei tee endale kunagi haiget joogat tehes, pole kunagi väga pinges, minu jaoks on see lõõgastumine ja peab olema sama mõnus kui hommikune ringutamine...

Aga imetleda ikka võib... :), alati on perfektsioniste, kes meid rabada viitsivad :)


Niisiis - trummipõrin - seonia













Ta jagab oma lehel ka nõuandeid, kuidas mingisse asendisse tasapisi siseneda, kuidas iga oma kehaosa sättida ja kuidas hingata. Ta on ikkagi õpetaja, mitte eputaja. Hapra naise kohta ka päris tugev, eks! :)

Nii et uuel aastal uue hooga trenni, mis?! :)

4 kommentaari:

Kai Klaarika ütles ...

Uuel aastal uue hooga dieedile! (Ma olen nii mainstream..)
Natuke ikka trenni ka, jah.

karikate emand ütles ...

Tjah, ma kardan, et oma toidupoolise suhtes tähelepanelik olemine peaks meie kõigi elus oluline olema, sest paraku müüakse toidupoes toidu pähe nii palju kahjulikku sodi, et... muud moodi enam ei saagi!

Unknown ütles ...

Seonia on liiga sooniline.

karikate emand ütles ...

No aga... vaata kui tugev tüdruk! Mina küll ilma seina toeta käte peal ei seisa! :D