pühapäev, 8. jaanuar 2017

Instagramilemmik: märkmekunstnik Jose

Minu mulje - võibolla ekslik - Josest ja tema tööst on selline, et ta rändab mööda ilma ringi ja teeb märkmeid ja jooniseid/joonistusi selle kohta, mida ta näeb ja õpib.

Instagrammer: jose_naranja










Tema minimalistlik kunstitarbekohver ajab mu arust ära - kui armastavalt ta ritta sätib kõik need vähesed asjad, millega ta oma vinge kompositsioonitajuga loodud leheküljed on teinud...


Selles postituses räägib ta neist lähemalt.

Eriti armsad on need köhakommikarpi valitud 3 akvarelli.




Jose on oma märkmike tõttu kuulus. Nende märkmike skaneeritud (?) variante müüakse nagu kunstiraamatuid. Kui tore, et keegi nuputas välja võimaluse seda teha, sest ma kujutan suurepäraselt ette inimesi nende lehekülgede ees samamoodi iharalt ilastamas, nagu ma ise teen 😜!







Mõelda vaid, kui tore elu - 
reisid, jäädvustad, jagad/müüd ja saadud rahaga muudkui reisid aga edasi...!


See oli siis

2 kommentaari:

soodoma ja gomorra ütles ...

mind teevad kohutavalt närviliseks, kui vaatan: sigri migri, erinevad värvid, suurused, stiilid. liiga väiksel pinnal koos.
uuu, kohe tahaks plaksuga kinni lüüa. kuidagi ahistab:)

karikate emand ütles ...

Tjaa, täitsa saan aru!

Mulle meeldivad nii minimalistlikud märkmikud, kui ka selline kribu-krabu. Üks oskus, mida ma tõesti tahaks, et mul oleks, on just - kasutada eri suuruses kirja, et tekst rea lõpuni ulatuks. Ma lihtsalt ei saa sellega hakkama. Ma ei suuda ette näha, kui kõrge ja lai see kiri võiks olla, et rea lõpuni ulatuks. Mul jääb ikka oma 4 tähte puudu või üle, nii et väga mööda panen, nii mööda, et ise ka ei saa aru, kuidas see üldse võimalik on.

Pigem suudan ma ise teha sellist krabu :), sest minimalism paberil tundub raiskamine... Ma katsun ikka võimalikult palju asju ühele lehele kokku lükata. Aga minimalistide puhtaid valgeid märkmikke meeldib mulle vaadata küll! :)