teisipäev, 21. juuni 2011

Androgüünia

Pildil on 19-aastane meessoost modell Andrej Pejic, kelle pilte ma juba kusagil siin blogis näitasin-viitasin.

See pilt on Daily Maili online lehelt.

Vanas blogis ma mõtisklesin, et kuna modellid muutuvad ilmselgelt üha androgüünsemateks ja mingil ime-põhjusel pole naisteriiete esitlejatel vaja rinda ja peput - vaja on ainult pikkust ja saledust -, siis võiksid noormehed ka naisterõivaid näidata. No ikka selleks, et naised rahus süüa saaksid - noored mehed ei pea kõhn olemiseks eriti vaeva nägema, nende hulgas on küllalt selliseid, kes nooruses lihtsalt ongi väga-väga kõhnad. Ja kõhn olemine ei võta neilt võimalust lapsi saada või imetada või mida iganes...

Ja nüüd ongi see aeg käes - Andrej kannab moelavadel nii meeste kui ka naisteriideid. Mulle meeldib see millegipärast rohkem kui tütarlaste siniste silma-aukude, suurte põlvekontide ja küünarnukipunnide nägemine moelaval. Kuid kõige parem oleks siiski, kui naisteriideid näitaksid vormikamad naised... eks neid on ka moelaval, eriti just pesumodellide hulgas. Näiteks Orlando Bloomi naine Miranda Kerr oma ümara näo ja ümara kõige muuga on minu meelest imekaunis :)
Alumisel pildil ongi tema.
Ups! Temast pilti otsides nägin ka mõnda sellist, kus ribid torkasid rohkem silma kui kehavormid :(

Daily Maili artikkel siin.

Naljakas on see, et kui ajakiri FHM valis maailma 100 seksikaimat naist, jõudis Andrej 98. kohale :) Kui ma olen õigesti aru saanud on ta tegelikult 100% mees :)

Miranda Kerr:




*
Edit:
22. juuni, kell 10.42

Leidsin just izismile'ist Adele pildi.
No vaat, tema justkui vastandub sellele eye-candy-maailmale ja rõhub professionaalsusele. Kuid, kui oled Adelet rohkem näinud, siis tead, et see on suure hoolega tehtud foto, kus Adele näeb välja väga palju parem kui tegelikkuses. Nii foto nurk (või kuidas seda öeldakse) kui ka meik ja soeng on hoolikalt valitud ja sätitud. Usun, et 'minu kompu', Miranda näeb oma nuku-fotodel välja rohkem 'päris enda' moodi kui välimust oma sõnul ignoreeriv Adele. Ja seda ütlen ma Adele häält ja stiili väga armastades. Ja see foto temast on minu meelest ka väga ilus :) Ja igatahes on ta selle peal täiesti ära tuntav - olen näinud ka nii tuunitud fotosid, et ei tunnegi ära seda inimest. See on küll liig. Eks fototöötlusprogrammid ongi asja viinud sinnamaale, et sama hästi võiks ajakirjades lihtsalt joonistused-illustratsioonid olla - niikuinii ei näe riided, inimesed, lauanõud ja enamik muust värgist välja niisugune nagu tegelikult on. Mina unustan selle ka kogu aeg ära :) Näiteks imestan väga kõhnade modellide puhul, kuidas neil nii 'terve' nägu on, ja siis näen kusagil 'enne ja pärast' fotosid ja saan aru, et sinikad, ribikondid, lillad silma-alused ja kõik muu kõhnusega kaasas käiv koledus on võltsläikega kaetud. Kuid ilmselgelt peidetakse iluvigu ka mitte-nii-kõhnade puhul.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

sellel alumisel on ju kunstrinnad.
soodoma

Anonüümne ütles ...

Eeeeeiiiii, ära ütle nii :D
Push-up võib küll olla... ilmselt ongi.
Aga peente käsivartega naised on tõesti harva rinnakad ilma 'iluarsti' abita.

Samas ma hakkasin mõtlema, kui kui palju moelavadel näidatavast üldse selga panna kannatab? Moekunst ei pruugi sugugi olla 'tarbekunst', ehk need 'keha-katted' mida laval näidatakse pole sageli riiete moodigi. Siis ei pea ka modell tavalise inimese moodi olema - tavaline inimene ei tahagi lilli, paberit, karpe või rõngaid selga panna.

Anonüümne ütles ...

eelmine oli karikate emand :)

Anonüümne ütles ...

see ülemine on hulka omapärasem ja oluliselt loomulikum.
alumine on täiega tuunitud. nukk.
soodoma.

Anonüümne ütles ...

On tõesti nukuke...
aga mulle meeldib Hello Kitty ka... :p

(karikate emand)

Anonüümne ütles ...

selle üle ma ei imesta. Hello Kitty ongi Muumitrollidele.
soodoma