laupäev, 4. juuni 2011

Päevake

Ega midagi erilist kirjutada ole - oli kaunis, soe ja rahulik päev.
Käisin õues: lugesin pool tundi pargis ja jalutasin kolmveerand tundi.
Raamatu sain läbi, aga täna sellest kirjutada vist ei jõua.
Joogapraktika ajal sain äkitselt paremini aru budistlikust 'mina' või 'enda olemuse' tühjuse selgitusest, mis mulle seni täiesti tühjaks kõmaks on jäänud.

Poest leidsin mingi idamaise külmutatud köögiviljasegu ja segasin selle kokku eilse ingveriga keedetud basmati riisiga. Kaasasolevasse maitseainesegusse suhtusin väga kahtlustavalt, kuid mõtlesin ühe korra ikka ära proovida - ja super hea oli, just indiapärane, nagu basmati riisiga sobib. Ka polnud see sugugi soolane, nagu ma kartsin. Kahjuks sai pakend prügikasti nii et täpsemalt tutvustada ei oska, aga söögist tegin pilti. Mina praegu eriti liha ei söö ja mul on ainult riis - see on uskumatu, kuidas mingi suht tühine eluviisi muutus võib isusid muuta -, aga Mees sõi koos kanaga, ja Väike Tüdruk sõi üldse ainult kana.





Ja eilane söök:


Aga vaadake, kuidas sipelgad on oma pepud värvilise tarretise või miski muu olluse kallal värviliseks imenud!


Muide, me saime postkasti paberi, kus oli öeldud, et majja on siginenud prussakad ja tuleks ühiselt nende vastu võidelda. Iuuu! :(
Mees arvas, et tegemist on prussakatõrjevahendite reklaamiga. Ta ütles, et mitte keegi ei viitsiks kahepoolset lehte täis kirjutada ja sinna infot otsida (kuidas saada aru, et korteris on prussakaid, millised nad välja näevad ja kui suured nad on, mida teevad ja kuidas nad kahjulikud on, mis haigusi levitavad, kuidas nende vastu võidelda jm - tõesti põhjalik ja piltidega tekst). Mulle siiski tundub, et tegemist on mureliku lapsevanemaga - seal oli kirjeldatud, kuidas prussakate poolt levitatavatele haigustele on eriti vastuvõtlikud väikesed lapsed ja vanurid.
Paraku nägi seda teksti ka Väike Tüdruk, kes niigi putukaid jälestab, ja nüüd ta tahab, et ma valvaksin vannitoa põrandat, kuni tema hambaid peseb.
Oh aeg! :D

Kommentaare ei ole: