teisipäev, 21. juuni 2011

Prill-prill-prill-tirilill

Ma ei mäleta enam, millal ma endal laser-opi teha lasin... vist 2007 sügisel... Ja nii polnud mul mitu aastat prillipoodi asja. Aga kuna eelmise aasta märtsis kirjutati ka Väikesele Tüdrukule prillid, siis sellest ajast saadik olen kolm korda prille ostmas käinud - viimati siis just äsja.



Poe valin ma, nagu alati, selle järgi, mis mulle kõige tuttavam on ja mida ma kõige rohkem näinud olen. Prillipoodidest torkas esimesena silma Kaubamaja Instrumentaarium ja ainult seal me nüüd käinud olemegi - eri poodide kaupade võrdlemine ajab mul aju krussi ja pakkumised on Instrus alati head olnud.




Esimesel korral pidime raamide hinnast maksma vaid niipalju protsente, kuipalju on ostjal vanust. Väike Türduk oli 8-aastane - niisiis saime 92% võrra allahindlust. Jee!


Teise korra soodukat ma enam ei mäleta, aga mäletan, et jälle ma püherdasin rõõmust maas (oh, no mitte päriselt :D), et hirmsasti vedas meil, et just sel ajal poodi sattusime.


Ja täna - JÄLLE KAMPAANIA.

Ühe prilli ostad, saad teise täiesti tasuta. Koos klaasidega. Ainult miski klaasikatte eest tuli maksta ka teisele prillile 10 eurot. Lõppkokkuvõttes saime me kaks paari prille 94 euro eest.


Ma mäletan, kui klaasid olid 1400 krooni ja raamid ikka suti kallimad veel... Minu täiesti eba-edev Mees valis kõige odavamate hulgast sobivad prillid välja ja maksis 3600 krooni. Ja ometi pole me just nüüd, Väikesele Tüdrukule prille ostes hinda vaadanud - ikka kõige (näkku)sobivamad oleme võtnud. Kuid paistab, et kogu aeg ongi kampaaniad ja praegu võiks prille nagu käekotte osta. Ei tea, kuidas need kunagi õige kallid 'atribuudid' nii odavaks on saanud minna...? Olen tõesti vapustatud, arvasin, et saame prillid loodetavasti alla 200 euro, aga nüüd saime kahed prillid alla 100 euro.

Mulle kui ostjale on see muidugi äärmiselt meeldiv :)

Kui prillid ükskord kätte saame, siis näitan teile ka :)

2 kommentaari:

Skarabeus ütles ...

oi,see nägemise (lähen sügisel opile) ja prilliteema ajab mu kihelema. Kunagi noorena ,kui USA-sugulane ütles,et võin midagi temalt tahta,küsisin prille.Meil ju miskit peale mustade plärakate peaaegu polnud siis.Arvasin,et sihuke väääike ostuke, ja mina polnud kunagi mingi abiküsija. Sain ilusad prillid,aga ei jäetud ütlemata,et selle raha eest oleks tema mees saanud ülikonna?!Küll ma imestasin ja arvasin,et ta on segaseks läinud sellise jutuga. Kuni...saabus kapitalism ka meie õuele/maale ja kõik sai selgeks---nii võibki olla!

karikate emand ütles ...

Mulle tundub, et USAs ongi prillid väga väga kallid. Kui meil juba moodsamad raamid saadaval oli, istus sealne talkshow'de publik - vaesem rahvas - ikka veel paksude plastmassist raamidega ja katkiste hammastega...