esmaspäev, 13. september 2010

Hälbinud

No kuhu need päevad lipsavad...?
Lugeda ka pole jõudnud, vanu National Geographic'uid olen lugenud :D

Reedel ma tegelesin hallutsineerimise ja naermisega.
Laupäeval vaatasin 10 tundi seriaali Battlestar Galactica esimest hooaega, mis Mees mulle öösel tõi, kui ta mingilt musta ülikonda nõudvalt juubelilt saabus - mina jätsin minemata, lõppude lõpuks mul polegi musta ülikonda! :D
Terveks pühapäevaks lubasin ennast siis Väikesele Tüdrukule - istusime minu voodis ja lobisesime, vahepeal vaatasime telekat, siis jälle lobisesime.
Ja täna tegin ma terve hommiku vahepeal tegemata jäänud majapidamistöid, siis oli aeg lõunat süüa ning kihutada linna, et Väike Tüdruk basseinist ära tuua. Seejärel läksime rämpstoitu sööma, õppisime ja nüüd olen üle kolme päeva jälle arvuti taga. Huh! Vastamata kirju on terve kuhi, paar neist tahaksid pikemat vastust, hm, hm.
Sõbranna küsis laenu - talle ma sain küll kohe vastata, et tegin arve kuu alguses täiesti tühjaks, nii et minult enam laenu ei saa. Mulle tuleb nüüd 300 krooni lapsetoetust, millest lähevad minu ja Väikese Tüdruku telefonid, nii et enam-vähem null-olukord on seal kogu aeg, võiksin oma deebetkaardi rahus minema visata.

Aga Tiigrikesele ostsin veepritsi... Kui mul on aega teda 'karistada', siis ma võtan ta sülle ja külvan ta - paraku ilmselgelt soovimatute - hellitustega üle, ja kui ta siis kaeblikult mäuguma hakkab, võdistan ma tema tagumentot, nii et tema suust tuleb ÄÄäÄÄäÄÄäÄÄää. See on väga naljakas, eriti kuidas me samal ajal räägime: "No mis on, linnupojakene? Kas sa tahad musi? Noooo, muhh muhh muhh muhh. Jaa, me armastame sind, hoiame sind õrnakest... Kas sul on paha tuju? Vaene väike 'oskar'..." Aga kui ma parasjagu süüa teen, või midagi muud sama eluliselt tähtsat, siis tahaks teda lihtsalt veega pritsida, surts-surts, et tema kannatamatust, nõudlikkust ja aplust hetkekski pärssida. Oh, selle pritsiga saab veel nalja, usun ma :)

Väike Tüdruk väidab, et basseinis oli ikka väga hirmus, sest nad olid ainult mingi aja lastebasseinis (Limpa basseinis), kuid madistada tuli ka suurte basseini madalamas osas, kus jalad ulatusid põhja küll, aga pea enam välja ei ulatunud, haha :P Ta ütles, et oli seal hirmust nutnud, aga kõike seda rääkis ta näost särades, hihii... Nii et ma arvan, et ta saab seal hakkama küll :)

Mees aga veetis eilse päeva, õhtu ja ööhaku laeval, mistõttu ta täna hullumoodi köhib ja ragiseb... Mina jätsin jälle targu minemata :) Well done!

Kommentaare ei ole: