reede, 23. detsember 2016

Sinu suurim hirm tähemärgi järgi

Raiskasin eile internetis tubli jupi aega ja vaatasin muuhulgas üht videot tähtkujude suurimatest hirmudest. Muidu ma olen tähtkujude-jutust ammugi tüdinud - eelkõige selle pärast, et Kalad (mina) ja Jäär (Mees) ei tohiks üldse kokku sobida, aga meie sobime küll väga hästi. Ja mu sõbranna on Lõvi, kuid näib igas mõttes pigem Sõnn. Ja kuigi mul on enda meelest mitmeid Kalade positiivseid omadusi, pole mul üldse nende negatiivseid omadusi :D, nagu salatsemine ja valetamine - olen pigem salatseja vastand. Arvasin tegelikult palju aastaid, et olen melanhoolik, aga tegelikult olen hoopis ... ma ei teagi... üksindust armastav koleerik, kuna mina oma tundeid küll endas peidus ei hoia. Isegi teiste inimeste tunded räägin välja, sest ma ei saa aru, miks neid varjata? :D
"Prostituut, alkohoolik ja narkomaan" oleks minust võibolla veel saada võinud, oleks elu hoopis teisiti käänanud... Ja muide, on statistiline tõsiasi, et skisofreenia ei jagune tähtkujude vahel võrdselt - Kalade hulgas on skisofreeniat veidi rohkem! Veider, eks?!


Aga mis on siis iga tähtkuju salajasim, sügavaim hirm:

Jäär - et inimesed nende elust kaovad;
Sõnn kardab majanduslikku ebastabiilsust;
Kaksikud pelgavad kindlate otsuste tegemist ja kalduvad lubadusi tagasi võtma, meelt muutma;
Vähk kardab kodusest keskkonnast välja, laia ilma peale minna, kuid ta peaks seda kindlasti tegema, kuna tal on suur oht isoleeruda;
Lõvi - et teda ignoreeritakse, ei märgata;
Neitsi kardab ebatäiuslikkust;
Kaalud - üksi jääda;
Skorpion - intiimsust, eneseavamist, lähedust;
Ambur - paigalolekut, ta tahab liikuvust ja vabadust;
Kaljukitsed on tööhullud, kes kardavad läbikukkumist;
Veevalaja on väga originaalne ja kardab kõiksugu institutsioone, enda "lõksu jäämist" intellektuaalses mõttes - abielu, töökoht, kool, haiglasse või vanglasse sattumist jne;
Kalad kardavad vastutust. :)

Minu puhul läheb täpselt pihta, mõte vastutusest ajab mind judisema.
Mees on küll väga lojaalne oma lapsepõlve sõpradele (kuigi ei näi ka suhtlust üldse vajavat), kuid klammerduja on ta küll kõigist inimestest kõige vähem. Talle sobib Veevalaja hirm.
VT on kaalud ja ta armastab üksindust, talle sobiks vast Vähi hirm.

Kas teil läheb täppi? :)

Ma panen igaks juhuks video ka üles, aga seda loeb naishäälne tekstirobot, nii et ega seda väga mõnus kuulata pole... :)


7 kommentaari:

Riina ütles ...

Olen ka Kaalud ja kuigi naudin väga iseendaga olemist, siis ikkagi, mnjah - suurimaks hirmuks on elu lõpuni üksikuks jääda. Värske vallalisena tundub tulevik hetkel tumedavõitu, sest .... üksindus ja õudus😀 Mulle sobib, kui elus on kaaslane, "oma-inimene", aga 24/7 kooselu ka samas ei tahaks.

karikate emand ütles ...

Väga huvitav!

VT ütleb ka, et tahaks oma elu kunagi kellegagi jagada -
oma kodu aga mitte! :)

Nele ütles ...

Kohe üldse ei lähe täppi. Olen kaksikud aga lubaduste tagasi võtmist ega murdmist ei aktsepteeri ei enda ega kellegi puhul. Lubadused on ikka pidamiseks.

Kai Klaarika ütles ...

Olen jäär ja ei karda inimeste kadumist elust. See nii tavaline asi ju. Just lasen lihtsalt lahti inimestest. Ei ole isegi keskkooliaegseid sõpru.

karikate emand ütles ...

Tore lugeda! :)
Ma oleks ise ka Jäärana pidanud sündima, aga tulin 5 nädalat enne õiget aega.

Ma olen hakanud väga uskuma kuufaaside mõjusse loodusele ja inimesele..., aga tähtkujud on lihtsalt meelelahutus... ja inimesed sageli ütlevad oma tähtkuju, et oma käitumist/võimalikke puudusi selgitada - see loob sellise mõnusa, mõistva õhkkonna :) nii et see kuulub nagu seltskondliku vestluse juurde, sageli..., ka nende inimeste puhul, kes tähtkujude ja iseloomu seostesse üldse ei usu.

Unknown ütles ...

Ma muidu väga Lõvi ei ole,aga see läheb küll täppi.Hirm ,et ei märgata,ignoreeritakse.Ise ütlesin selle kohta hiljuti,hirm,et jäetakse mängust välja.
Aga mu kala-mehel on ka praegu hirm vastutuse ees.Lausa imelik,et ta 90ndatel firmat pidas.

karikate emand ütles ...

Ahaa, ma juba mõtlesin, et olen tõesti ainukene, kelle puhul kehtib! :)