pühapäev, 25. detsember 2016

Instagramilemmik: kohvinarkomaan Stephan

Kui inimese fotodel figureerivad enamast kohv, märkmikud, raamatud ja kassid, olen mina käpp silm!
Kasse sellel kontol pole. Aga kohv on vaat et igal pildil, enamasti ka mõned kirjutusvahendid, sageli märkmikud-päevikud, küllaltki tihti raamatud, mõnikord ka elav tuli ja terariistad (kirves, nuga, teritaja) :)
Tegemist on äärmiselt meheliku visuaaliga,

Võib-olla on Stephan end alguse poole pikemalt tutvustanud, aga mina avastasin tema konto alles päris hiljuti ja tean tema tegemistest vaid niipalju, et ta käib aeg-ajalt vanglas vangidega rääkimas. Usujuttu ta oma piltide kõrval ei aja, nii et võibolla on ta vabatahtlik 'kõrv', aga siiski võib olla ka hingehoidja, pastor või preester. Mõne pildi peal on kitarr - äkki ta käib hoopis neile mängimas? :) Vaat, ei tea.
Kommentaarid on sageli saksa keeles, nii et vast on temagi sakslane, kuigi Instagramis kasutab 'inglist'. Ka Šveitsi vihjed on olemas.

Tema fotodele valitud plekk-kruuside, metallist sulepeade, nahast kaantega märkmike pruun, soe tugevus on uskumatult kütkestav. Isegi kui need asjad on justkui veidi lohakalt kokku lükatud, jääb mulje tugevusest, rahulikust, kindlast kontrollist ja enesest teadlik olemisest. Võib-olla on see taotluslik, võib-olla tegelik - liiga vähe olen jälginud. Praegu tundub ehtne.
See on ka konto, kust on raske lahkuda :)

Instagraminimi ja kontolink: stephanmbrunner


Ja nüüd siis pildid:















Väga stiilne, kas pole? :)

Nautige pühi! 

👼👼👼

💙


Kommentaare ei ole: