pühapäev, 18. detsember 2016

Instagrammilemmik: kunstnik Dina Brodsky

Pühapäev on mul Instagrammipäev, mil vaatan kärmelt üle kõik oma eriliselt-lemmikud-kontod, sest jooksvalt kõike vaadata on mõeldamatu, kui oled ligi 400 konto 'jälgija' :D... - see on lootusetu!

Mõtlesin, et hakkaks igal pühapäeval siin blogis tutvustama mõnd oma lemmikut.

Insta piltide 'reblogimine' on väga tavaline asi ja ma ise olen ka pooled oma lemmikutest leidnud nii, et mõni teine mu lemmik kasutab nende pilte ja tekste (koos viitamisega, loomulikult). Samas võib juhtuda, et mõni neist ei pea sellist imetlevat tutvustamist heaks reklaamiks ja nõuab oma piltide eemaldamist. Tavaliselt need inimesed küll kirjutavad kohe tutvustusse, et "minu pilte ilma loata mitte promoda". Aga eks ma jään lootma, et keegi mulle turja ei karga ja kui kargab, eks ma siis vabandan ja eemaldan.



Aga esimene tutvustatav oleks miniatuurikunstnik Dina Brodsky, kes sündis 1981. aastal Valgevenes, kuid suurema osa oma elust on elanud Ameerikas ja seal ka hariduse omandanud, mõistagi.

Tema Instagramikonto on dinabrodsky.

Kõigepealt märkasin ma tema illustreeritud päevikuid...



...siis imelisi miniatuure, mille tegemisest ta Insta lehel on ka väikesi videoklippe:


Mul on selline kummaline udumälestus, nagu need ümmargused alused oleks vasest...,
aga ehk on see mu enda väljamõeldis...







Hanepilt on joonistatud tavalise pastapliiatsiga, kujutate ette?!?



Detailid!




Ja kuuvalgus!



Ma ei tea, mind võtab küll lausa ahhetama ja kui ma juba tema lehe avan, siis muudkui vaatan ja vaatan veel pilte, kuni pea peaaegu ringi käib :D, nagu siis, kui mingi lõhn on nii hea, et püüad aga muudkui sisse hingata ja välja üldse hingata ei raatsi :)


9 kommentaari:

Lii ütles ...

Uskumatu! Milline anne!

karikate emand ütles ...

:)
Tore, et meeldib! :)

Lendav ütles ...

Ooooo! Näitasin oma tütrele, tema on veel suurem miniatuurifänn, kui mina seda olen. Kusjuures, inglise keeles on üks goose kõik, aga eesti keeles on eraldi sõnad hanele ja laglele. Tean laglesid hästi, sest sellesama tütre nimi on Lagle :D Vaatas siin seda pastakajoonistust ja ütles: see olen ju mina! Aitäh jagamast!

karikate emand ütles ...

Kui armas lugu ja kui ilus nimi!!! :)

Mul on nii kahju, et mina ei tee laglel ja hanel vahet... Ingliskeelses tutvustuses oli, jah, goose või geese. Ma loodan, et kunagi ikka õpin nende vahet nägema! :)

Lendav ütles ...

Sellel pildil on kanada lagled, valgepõsk lagled on natuke teistmoodi. Aga üldiselt on neil mustad kaelad, kered on hallid, sabaalune valge. Must-valged linnud. Metshaned on aga üleni halli-pruunikirjud (valget on ka), suuri musti laike neil pole.

Lendav ütles ...

Ah, ja musta kaela kohal on lagledel valged põsed, aga haned on ka näost pruunikad-hallikad. Koduhaned on üleni valged enamasti.

karikate emand ütles ...

Peen! :)

siisike ütles ...

Kui KAUNIS! Imeline! Ei oskagi kohe väärilisi sönu leida... Tore, et jagasid!

karikate emand ütles ...

:), yay! :)