esmaspäev, 29. mai 2017

Niisama

Käisin täna hommikul kaalu peal ja - ma kaalun 49,8 kilo!
Ilma, et ma midagi ekstra tegema oleks pidanud ja tegelikult - enda arvates ma söön praegu pigem vähevõitu!
Ja kauased lugejad mäletavad võibolla seda, et olen üritanud ennast teadlikult toidu- ja magusamägedest läbi närida, et tõsta oma kaalu, kui olin 43 kilo peal ja see ei õnnestunud kuidagi, esiteks, ja teiseks - oli jube piinav ja kohe, kui hakkasin 'kõhu järgi sööma', langes kaal tagasi alla, paari päevaga! Ma oletan, et kaalu tõstmine on rängem kui kaalu langetamise dieet, aga kust ma täpselt tean, eks?! :)

Ja ma mõtlen siinjuures jälle, et minu 'tiigrihüpped' nii vaimses kui füüsilises kui ka psühholoogilises vallas algasid alles siis, kui viskasin kõrvale kõik filosoofiad, õpetused ja distsipliinid, ning hakkasin kuulama üheselt ja ainult oma keha tundeid ja olekuid.
Võibolla teist väga paljud ei saa nii teha, aga ma arvan, et see on lihtsalt asi, millele te vahel võiksite mõelda... et meie sisetunded tahavad meile parimat!

Kindlasti olen just viimasel ajal kogenud palju kirgastumishetki, mil olen olnud täiesti uskumatu õnnelikkuse seisundis.

Distsipliin, õpetusliinid ja muu selline on väga head, kui me oleme rahutud või õnnetud, kui midagi on nagu puudu. Siis on vaja veidi välist tuge, raamistikku, mis meid koos hoiab...

Aga kui te juba olete õnnelikud, siis mu meelest distsipliin võib rahulikult ära langeda.
Isegi selline päevaplaani-meditatsioon võib ära jääda, kui juba oled iseenda ja õnnega koos :D

Mulle tundub, et ma olen üks õnnelikumaid täiskasvanud inimesi maa peal :) ja see on midagi, mis paneb mõtlema, eks?! :)
Midagi ma ilmselt teen väga õigesti ... :)

Nii et, ikka-ikka, armastage ennast oma valikutega!
Teised ei oska meiega arvestada, kui me ise endaga ei arvesta.
Maailmas on ainult üks inimene, kes teab, kus on meie piirid ja mis meile raske või vastuvõetamatu on - ja selleks inimeseks oleme meie ise.
Pole mõtet olla pahane, kui teised ei märka, et nende soovide täitmine on meile raske.
Hoidke ennast ise,  et teised teaksid teid hoida, eks! :)

Luv ya!
😘

3 kommentaari:

Kai Klaarika ütles ...

Tuleb laps(ed) suureks kasvatada, siis saab rohkem iseendale elada. Kolmeaastase kõrvalt vist veidi raskem. Aga ainult veidi.
Mul kuidagi lihtsam sel suvel mänguväljakuil õnnelikupoolne olla kui eelmisel, see on ka väga hea.

karikate emand ütles ...

Jah! - see on ka väga hea! :)

x ütles ...

Hei hei, mõtlesin, et sa võiksid kirjutada vahel oma unenägudest ka. Jäin mõtlema, et kui inimene on rahuseisundi saavutanud, siis kas unenäod on sama rahulikud...? :D Või puuduvad sootuks? Või on hoopis midagi imelisemat?