teisipäev, 2. mai 2017

Sarkasm pehmodele

Oookei, JP Sears on minu YouTube'i lehe soovitusveerus olnud algusest peale..., st sellest ajast, mil ma sain arvuti, millega YouTube'i näha sai (haa, naljakas, sellest on möödas vist küll juba 3 aastat, aga ma polegi ikka veel endastmõistetavaks hakanud pidama, et ma filmiklippe näen oma arvutiga! :D) ja ma ei kujuta ette mispärast, aga ma pole mitte kunagi neid videoid vaadanud... Pealkirjade järgi sain aru, et tegemist on vaimsete huvidega mehega, kes teeb nalja, aga vaatama ei tõmmanud...
Eile sattusin selle OM-beebi video kaudu tema FB lehele ja sealt siis YouTube'i ja - no tal on nii teravmeelsed videod, kusjuures ta ju ise näeb (taotluslikult) nii pehmo välja, et ei osanudki sellise näo tagant sarkasmi oodata. Kusjuures nii rõõmsalt esitatud :D  (ilmselt on see ainus viis olla sarkastiline ilma destruktiivsuse nüansita).

Igatahes olen praegu vaadanud vaid 3 videot ja panen need kõik siia ka.
Kes inglise keelt oskab ja sarkasmi armastab, see võib vaadata, kui veidi meelelahutust tahab... :)
need on lühikesed - 2-4 minutit.

*

JP: "Kui Amber minuga ei räägi, siis see aitab mul mõista, et ma olen midagi valesti teinud. Ja kuna ta ei ütle välja, mida ma valesti tegin, siis tunnen ma sisimas, et see, milline inimene ma olen, on läbinisti vale."
Amber: "Kui ma JP'd külmalt kohtlen, julgustab see teda paremaks inimeseks saama."





*

Kraadiõppe olulisusest ja õppelaenu väärtusest:



*

Ja mu lemmik: Kui lihasööjad käituksid nagu veganid.

"Brokoli? See on minu toidu söök. Ja mulle ei meeldi, et sina selle ära sööd!"

"Taimed tekitavad hapnikku. Mispärast sa need ära sööd???"

"Kas sa annad endale aru, kui ohtlikud on hirved autojuhile? Kui sa hirve kinni ei püüa ja ära ei söö, siis see põhimõtteliselt tähendab, et sa lausa tahad, et inimesed autoõnnetustesse satuksid."

Selles videos astuvad üles ka OM-beebi isa ja ema :)

Ja kuna see on teiselt lehelt, on sellel ka subtiitrid, nii et jälgida saavad ka need, kes kuulates vähem aru saavad ja lugedes paremini.


PS, mulle on varasemast jäänud mulje, et JP ise on ikka kenasti vegan :)
Kõige paremini võetakse vastu ikka see iroonia, mis on enda pihta suunatud :)

Kommentaare ei ole: