esmaspäev, 15. august 2016

Pilte maalt vol 2

Veel natu pilte Venna õue pealt.


Vana saun...



Paremalt vasakule: saun, välipeldik ja puukuur



Ja teise nurga pealt majaesine, vasakult paremale: vana saun, rippkiik ja üks teine kuur.



Minu selja taha jäävad tegelikult umbes kolmkümmend marjapõõsast ja mõned peenrad,
aga mida pole näha, seda pole näha :)
Taga on näha niit ja mets - hää seegi!



Üksik longuv roositaim vanade sirelite ees...



Eks see maaelu on ilus asi, aga-aga...
Nüüd kadus siit (2,5 km kauguselt Vihulast) ka maapood ära, nii et kord nädalas käiva bussiga tuleb Issakesel tuua oma (ja mõnikord ka muude suude) toidumoon, kui Vend autoga mujal on.
Isale on see juba üsna raske ja ta ütleb, et maal elamise aeg on tema jaoks läbi, nüüd tahaks ikka linna, kus oleks turvalisem ja tugevam olla..., et ka veidi tõbisena jaksad poes käia ja arsti juurde sõita/jalutada.

See maja on ka üsna tilluke. Tube on tegelikult kuus, aga talvel on elatavad ainult 2,5 (kaks väikest tuba ja kööktuba). Selles majas on vesi sees, vesiklosett ja duširuum, aga mis sest kasu, kui süüa ei saa.

Venna Lõuna-Eesti kodu on ilus ja suur, aga siseviimistlus on tegemata ja - vähe sellest, et vett pole sees - kaev ei annagi piisavalt vett, et mingist duširuumist ja pesumasina paigaldamisest mõelda... Hea kui oma kohvi ja kohvitassi loputamiseks jätkub. Jälle häda. Väikeste lastega ei saa seal elada. Nii Vend pendeldabki kahe kodu vahet... Aga end lõplikult sisse seada mõtleb ikkagi Lõuna-Eestis. Näis, kuidas see kõik kujuneb.

Aga siin me käime jalutamas... :)



See on tegelikult juba Vihula. Homme panen sealt rohkem pilte. Vihulas ma elasin neli suve. Siis see oli lihtsalt koht, kus elada... nüüd vaatan, et ikka väga kaunis koht. Kuid tegelikult ma hindasin seda ka plikana ja käisin jalutamas küll. Isegi mööda Kuradisilla käsipuud jalutasin, mille pealt see pilt on tehtud... :)

Kommentaare ei ole: