teisipäev, 16. detsember 2014

Paksu/d püksid

36. eluaastal jõudis mulle kohale, et vist ei õnnestu terve elu kõikidel talvepäevadel, mil külma on rohkem kui miinus seitse kraadi, kodus radiaatori kõrval istuda. Teadsin, et pean endale selle talve eel paksud püksid ostma.

 Septembris piilusime paari spordipoodi, et VT'le jooksupükse leida. Talle ei leidnud (tundusid kuidagi väga high tech ja hinnad olid ka üle 50 euro), aga mulle leidsime lasteosakonnast eelmise aasta suure allahindlusega paksud püksid.

Proovisin neid ikka jalga ka... olid küll väga soojad ja väga paksud.
Aga, olen vilets ostleja - ma ei märganud, et vähe sellest, et püksid olid paksud, need olid mõeldud minust ka oluliselt paksemale piigale. Mulle tundus, et paks on paks, vahet pole. Nägin jah, et külje peal on krõpsud järeleandmiseks, aga mõtlesin, et ma siis lihtsalt ei kasuta neid, jätan nii kinni kui saab.



Aga tõtt-öelda tunnen ma end kui Rändav Tünder neis :D
On üsna selge, et tegemist pole minu suurusega :D






Soe on, siiski! :)

6 kommentaari:

Kai Klaarika ütles ...

Kui sa jope ka selga paned, siis ei paista välja, et püksid vöökohalt nii palju kokkukroogitud on:) ja mõtle, kui palju teisi pükse nende suurte roosade alla mahub, kui -20 kraadi tuleb. Vaevalt, et sa ülekaaluline välja näednendes pükstes. Ja isegi kui, no mis vahet seal on?
Roosa ja valge:) Sinu blogi tekitab minus vahel pettekujutelma, et tahan ka valget kanda. Tegelikult olen läbi-lõhki musta inimene.

karikate emand ütles ...

Hehee, kas Sa kujutad ette - 10-20 aastat tagasi olin mina ka kindlalt 'mustade leeris' :D
Esiteks on musta alati müügil (saapad, kotid, kindad, püksid, sviitrid, väikesed mustad kleidid) ja kui kõik on must, on riietusesemete kombineerimine NII PALJU LIHTSAM. Teisalt, mulle lihtsalt meeldis musta kanda. Kolmandaks, algul elasime Mehega puuküttega majas ja ma määrisin oma varukad alati nõega kokku, kui pliiti toitsin - musta pealt ei paistnud välja :D

Nüüd aga on lemmikuks tõesti valge, sinnajuurde roosa, hall, helesinine, suitsusinine.



Ahhaa, tead, pükste vöökoht polegi hull, aga mul on tunne, et puusade ja pepu kandis ripub hästi palju ebavajalikku riiet, mis segab kõndimise ajal.
See on tõsi, et sinna alla mahub kõvasti vatte :D, juba olengi käinud õues nii, et kandsin nende pükste all PAKSUST PEHMEST FLANELLIST VOODRIGA kodupükse :D - jah, väga soe oli! :)

Kai Klaarika ütles ...

Oo, ja lihtsalt see võimalus, et tõmbad kodupükstele teised püksid peale ja lähed õue- see on ikka mõnus küll!

Ma räpastaks valge ikka hullult ära. Mulle kuidagi hakkab mustus külge :) :) ja laisk olen ka (ah, tegelikult mugav) Musta on lihtsam kanda.

karikate emand ütles ...

:D,
jaa, ma võiksin siin all kasvõi balletiseelikut kanda :D

Skarabeus ütles ...

Ei ole pükstel ega kandjal häda kedagist!Majast korterisse kolides tarisin mina endaga kaasa "tündrijope",sest see vääris nii väga oma olemasolu.Külmematel päevadel piisab mulle tema poole vaatamisestki praegu...:D

karikate emand ütles ...

:D
See on ju küll tore! :)