pühapäev, 24. märts 2013

Tingimused

Hästi planeeritud laupäevase käelugemispäeva rikkus veidi ära mango, mis ei järelküpsenud laupäevaks ka päris ära... ja oli nii vastik, et me viskasime selle minema, kuigi ilmselt oleks saanud seda mingi tomatisegu sees soustilisandina ära kasutada saanud...

Ja õues oli perversselt külm märtsi lõpu kohta. Kui raamatukokku läksime, säras õues päike. Käisin rõdul ilma katsumas, jätsin mütsi koju ja panin päikeseprillid pähe (need kaks korraga ei lähe mitte - mitte üleüldiselt vaid minu omad ei sobi kokku). Raamatukokku minnes oligi mõnus ilm. Aga tagasi tulles juba muud ei saanud kui nina nuusata, päike oli asendunud vinduva tuulega... Viskasin prillid ja raamatud koju, võtsin mütsi ja läksin poodi. Aga soe ei hakanud kohe päris kaua aega ja külm väsitab ja väsimus on vale algus toredale päevale! Brr!

Siiski saime kõik vajalikud (ja veel mõned ebavajalikud) raamatud kätte ja uurimistöö võis alata.

Ühe päeva kohta oli kiroloogilist infot natu paljuvõitu, aga vähemalt sain lõpuks teada, miks peab vaatama vasakut kätt. Nimelt paremakäelisel inimesel näitab parem ehk aktiivne käsi seda, kuidas ta on ennast kohandanud keskkonnaga, vasak ehk mitteaktiivne käsi näitab sünnipäraseid eeldusi. Vasakukäelistel on vastupidi - nende sünnipäraseid kalduvusi saab lugeda paremalt käelt.

Veel mõtlesin, et südamejoone lugemist tasuks igale teismelisele õpetada - viskad pilgu austaja pihku ja tead kohe, kas ta on unistaja või suhtub asjalikult tunnetesse :D Ja kui pealiskaudse või sügavalt armuva selliga on üldse tegu. Mina kavatsen Mehe mõlemad peopesad selle joone osas küll üle vaadata :D

Südamejoone järgi olen mina küllalt kaine armastaja, aga oma tundeid väljendada meeldib mulle küll all the way. Terve see joon on algusest lõpuni eneseväljenduse kriipsukestest saadetud ja hargneb otsas kolmeks. Nii et... kõigile ja kogu aeg on mul vaja oma tunnetest rääkida ... imetabaselt imeväärne lugu küll! ;)

Ja me vaatasime, et meil mõlemal VT'ga on pillaja pöidlad - väljapoole paindunud otstega. See on nii mõlemal käel, nii et me pole elu jooksul kokkuhoidlikkust õppinud ka! :D

Minu pöidlad siin:







Muide, kas te olete kuulnud, et kui dalai-laama oma peopesasid näitab, siis see sümboliseerib usaldust ja on väga suur lugupidamise märk. Nimelt usutakse ka Tiibetis, et inimese saatuse ja iseloomu saladused on peopesadel kirjas ning need pole asjad, mida kõigiga jagada.

Ah..., küllap see on kuulujutt :)



***

"Kust sa seda tead?" imestasin ma, kui VT mingit teadusfakti tutvustas.

"Noh, ma olen nohkar," nentis VT.

"Ah, tead, ma olen ka nohkar," lohutasin mina.

"Ei ole!" väitis VT. "Sina oled tšikk. Blondu!"




***

Õhtul võttis VT minu üle irvitamiseks mulle ettelugemiseks blondiininaljade anekdoodiraamatu, andis seal vahel olnud paberilipiku - millele oli kirjutatud üks sõna " Tingimused: " - minu kätte ja ütles: "Ah, viska ära!"

Kuna see oli olnud järjehoidja, siis küsisin: "Kas sa seda enam ei taha?"

"Ei, see on igav!" vastas VT  :)


tingimused
Aga nüüd on meil veel nägude lugemise raamat, vot!
Ja edaspidi otsime isiksustestide raamatuid...
No posimist ja pusimist meil jagub...

Kommentaare ei ole: