esmaspäev, 12. september 2011

Täna

Täna hommikul oli Väike Tüdruk nii imeliku näoga ja nohune, et pidin ta laupa katsuma, kuid see 'kõlbas küll' kooliminekuks. Väike Tüdruk ütles, et oli kaks esimest tundi siiski uimane olnud. Ta ütles veel, et päris paljud lapsed on juba haigeks jäänud ja puudunud või puudusid täna. Väga tobe, aga mul oli kergendus seda kuulda - ma pean end alati kuidagimoodi süüdlaseks, kui Väike Tüdruk haigeks jääb..., aga paistab, et praegu ongi selline aeg lastel...
Ega ta täna õhtul ka väga kraps välja näinud, kuigi päeval laulis mulle köögis rõõmsalt uusi koorilaule :) Laulud on üllatavalt keerulised ja ilusad, paistab, et õpetaja võtab 'koorindust' tõsiselt.
Oleks masendav, kui ta nii kooli alguses haigeks jääks.

Pildistasin jalatseid esikus - kolm paari on minu omad, kaks Väikese Tüdruku omad, aga kõik näivad ühesuurused... mõelda vaid! :)









Kui täna jalutama minema hakkasin, lipsas Väike Tüdruk mu seelikuga minema ja tembutas sellega, kandes seda hijabina (moslemi naiste peakate), seelikuna ja topina (mis see tegelikult ongi :D, aga mina kannan seda endiselt seelikuna). Teda oli naljakas ja kena vaadata ning ma panin endale lõpuks selga hoopis 'koolilapsekleidi', mida ma juba väga palju aastaid kandnud pole. Kuidagi eriline tunne oli... seda kleiti kandsin ma pidevalt tollal, kui Mehega tutvusin - mitte küll meie tutvumisõhtul, aga meie esimesel õhtul paarina küll. Mõelda vaid, et see oli aastal 1998..., 13. aastat tagasi. Oleksin arvanud, et kui selle kleidi selga panen, tunnen end nagu 'seesama tüdruk', aga ei... ma pole enam seesama tüdruk.





Not to worry, õue minnes katsin kleidi ilusasti kinni mantliga, mis oli kleidist pikem :)

---






Ma polegi pea terve septembrikuu midagi lugenud, sest vaatan sarja Ally McBeal - meil on esimesed neli hooaega. Iga osa on 42 min pikk ja hooajas on neid umbes 26. Praeguseks olen jõudnud kolmanda hooaja lõppu. Esimene hooaeg oli väga naljakas. Teine oli vaimustav kahe nähvitsa - Lingi ja Nelle mängu tuleku tõttu ja kolmas on ... ääretult kurb, täis kaotusi ja luhtumisi. Iiiuuu, mis komöödiasari see selline on :( Olles jõudnud kolmanda hooajani, näen ka, et paljud minu mõtted abielust, naistest-meestest, seksist, tööst, isegi rahast, on ilmselt enne olnud firma 'lapsesuu' Richard Fishi suus... :D Jälgin suu lahti, kuidas Fish väljendab samu 'ülbeid' mõtteid, mida mina olen avaldanud... Ma tõesti ei teadnud, et see sari mind nii palju on mõjutanud. Ja et selle sarja pärast ma olengi selline male-chauvinist-pig. (Olgu, ma pole meessoost, aga iga kord, kui seal mõnele mehele käratatakse, et ta on male chauvinist pig, siis olen mina selle mehega nõus ja võiksin sama juttu ajada - järelikult võib seda ka minu kohta öelda... :p)

Mõningaid ütlusi sealt, mis ma märkasin välja kirjutada...

* Everybody is alone. It's just easier to take in a relationship.
Richard Fish

* Happiness can be found in one word: DENIAL.
Richard Fish

* Maybe I'm happy and I just don't know it.
Ally

* If two people prioritize space and fun and freedom, it's fine. But when they fall in love and still do it, it's pathetic.
Whipper

* I'm used to getting dumped. This isn't pain I'm feeling, this is nostalgia.
Ally

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ah, ma lihtsalt jumaldasin seda sarja.....kui mul õnnestub kunagi vanakas saada, siis ma vaatn need otsast lõpuni läbi nagu sinagi...mite, et sina juba vana oleksid:)

...to my very special someone...

soodoma

karikate emand ütles ...

Eksolee!!! :)

Unistamiseks pole inimene kunagi liiga vana... ;)

luize ütles ...

Ma ka vaatasin mõnuga seda sarja ja paar aastat tagasi hankisin ka endale ja vaatasin üle...
Esimesed hooajad olid ikka väga head, aga jah Robert Downey jr viis ikka kõvasti tõsisemaks seda. Huvitav, mis teema oleks siis olnud, kui ta ise, näitleja, ei oleks pidand viina-või-mis-tal-parajasti-oligi-ravile minema. VÕibolla oleks olnud happy end. Aga sellest ajast sai algus ka mu väike imetlus tema vastu.
Ühtlasi oli Ally McBeal esimene seriaal, mis oli selline PÄRIS ja tore. Ameerika omadest. Mõned britikad käisid meil õnneks juba varem ekraanil.

karikate emand ütles ...

Oo, Robert Downey jr oli mul ju täielik lemmik-mees :D
Neljandat hooaega, kus tema kohe alguses mängu tuli, olen palju kordi vaadanud, just Roberti pärast :D
Aga üheski teises filmis ma teda näinud pole, nii et ütleme nii, et mulle meeldib siiski pigem see Larry-kuju.

Ma teadsin ka, et sel näitlejal mingid tõsised võõrutamist-vajavad probleemid olid, aga mitte, et just selle sarja ajal asi kurjaks läks... Ma olen muide kogu see aeg imestanud, et Ally ja Larry kokku ei jäänud - nad nii sobisid, happy end oleks olnud väga sobilik... Pärast Larry ära minekut läkski jamaks, mingi laulva kuulsuse (isegi ei mäleta, kes see oli...) mängu toomine ei päästnud 'päeva', viiendat hooaega ma hankinud pole ja isegi ei tea, kas oli veel ka kuues...
Larry oli IT :-)