laupäev, 3. märts 2018

Woke, wink-wink! :D

Täna varahommikul ärgates märkasin, et mul on voodis üks terve võipakk ja üks kortsus võipakendikäkk, mille sees vaid killuke. Kuna või ei taha öö läbi soojas toas olla, olin üsna imestunud, et kuidas ma eile õhtul siis nii järsku ära vajusin, et ei viitsinud võid ka külmkappi viia. Hakkasin eilset õhtut meenutama, see oli justkui rahulik ... Lõpuks hakkasin mõtlema, et mina ikka ei usu, et ma nii järsku nii uniseks jäin - see peab olema uni! Otsustasin ärgata, et järele uurida - ja ärkasingi. Vaatasin voodi üle - ei ühtegi pakki võid!
Nice! :)
Mul muidu praegu külmikus on küll kaks just täpselt sellist pakki: üks puutumata ja teises, kortsus paberiga kägaras vaid killuke, ja ma tõepoolest tõin need eelmisel päeval lõunasöögi ajaks omale voodisse koos soolavaka ja kartulikausiga :)

Siis hakkasin järsku selle peale mõtlema, et tegelikult ... on kohe selliseid inimesi, kes pole väikeste asjade tegemiseks loodud ja neil ei tuleks üldse välja see, millele ma vihjanud olen, et "ole oma pereliikmetega suheldes soe ja viisakas ning kui sellega hakkama saad, siis alles kuku maailma lammutama/ehitama". Mõned on õigusega kärsitud väikesi asju ajades, sest neil tulevadki suured asjad paremini välja ja oleks raiskamine, kui nad riigi, ülemaailmse humanitaarorganisatsiooni või kasvõi suurtööstuse juhtimise asemel titevankri kõrval liivakasti serval kudi-mudistama peaksid. Võibolla nad on selles tõepoolest kehvad? Tehku ikka seda, milles nad head on ja millest rõõmu tunnevad! Me ei saa hinnata heeringa väärtust selle järgi, kui kiiresti ta puu otsa ronib, nagu öeldakse (või kuidagi umbes nii).

Ma olen ikka seda meelt, et mehelik energia ja naiselik energia on olemas ja see ei pea alati vastama soole, aga nii on lihtsam rääkida. Huvitav on see, et nii mehed kui naised hindavad kõrgemalt seda nähtavat ja mõõdetavat osa tehtavast, mida mehed toovad ja loovad - nii on ka naised ise rühmama asunud. Kes tahab olla mingi pereliikmete energiatest hääle abil pusasid välja paitav Nösperi Nönn, kui saaks mitmes reas silma paista ja teiste silmadest loeme me ju välja oma väärtuse, hehee!
Aga ei püsi see meheliku energia loodud maailm püsti, ilma et naised (naisenergia) oma armastuse (ja miks mitte ka tänuga) seda 'seestpoolt' ei toeta.

Mees teeb, loob ja toob ning läheb uhkeks, kuna ei taipa, et tal on hea ainult siis, kui ta meelsasti ja rõõmsasti jagab naisega oma 'võitusid' ja naine talle maagiaga vastab... Ennast ületähtsustava mehe juurest läheb naine ära, ja siis saab mees aru, et midagi on nagu puudu? Mis on puudu? No eks naine vist ... ei saa nendega ega ka nendeta ... hull lugu! ... Ja kõik kordub. Aga tal pole puudu mitte naine vaid toimivas suhtes loodav energia, mida vajavad mõlemad. Kui mees naist üleolevalt kohtleb ja enda hoole ja ihnusega väljamõõdetud helduse üle uhkeks hakkab, ei anna naine talle enam oma 'võluväge :)' ... ja hakkab aga jälle otsast peale: Sitasitik, heinaritsik - need on kanged lendama. Rohkem sõnu ma ei tea - hakkan aga jälle otsast peale: Sitasitik, heinaritsik ...  :D

Ma arvan, et sellele suurele soojale salapärasele hingelise heaolu tundele, mis tuleb maailma naiseliku energia kaudu, ei oska ka naised ise piisavalt tähelepanu pöörata ja selle tähtsust pere ja maailma jaoks hinnata. Keskmiselt tugevale ja tugevamale inimesele/naisele on lihtne valida nähtavate ja mõõdetavate saavutuste maailm, mis on meheliku energia maailm. Ja see maailm on igati väärt tähtsustamist, kuidas muidu, aga ... oleks nii palju lihtsam, kui oleks kergemini märgata ka see, kuidas naine koduse ( aga mitte ainult kodus vaid enda ümber) õhkkonna loob, kus mees ei pea tähtis olema ja saab olla lihtsalt vaba, õnnelik ja lahke :)

Läks vist läilaks natuke? ;)
No regrets tho :D


Ja siis sellele ka mõtlesin, et mu jutud hakkavad paratamatult natuke arusaamatuks kiskuma, kuna need pole loogikapõhised. Mida rohkem ma räägin, seda segasemaks läheb. Näiteks, kui mina lõpetasin tõrget tekitavate asjade tegemise, siis ma tundsin ennast just vaba ja uljana. Sest miks me teeme ebameeldivaid asju? Hirmust! Mitte heast peast - nii lollid me nüüd ka pole!
Iga kord, kui sa teed midagi, mida pigem ei tahaks teha, tuleb see hirmust.
"Aga mis siis saaks, kui keegi ei teekski enam ....?" on hirm. See on hirm.
Mina lasen asjadel vabalt kulgeda ja rõõmustan kogedes, kui tugev ma olen, et ma tõesti ei karda mitte midagi - kõik võib nüüd tulla. Kõige hullem oleks, et ma suren pika külmetamise järel külmasurma, aga - ma tean, et ma oskan mittesamastuda. See on keha, mis tunneb külma. See pole mina. See keha on niimoodi ehitatud, et ta tunneb külma. Külmatundlikkust on kehale vaja, et keha läheks ära sooja. Kui aga sooja minna ei saa, siis on kehal paha ja valus.
Aga see on keha, need on keha omadused, mitte minu omad. See keha on vastuvõtlik kannatustele ja surmale. Ja peabki olema. Nii see käibki.
Ja see on mul täitsa selge.

Samas ma sain aru, et ilma selle selguseta paistab ilmselt, et ma ei tee asju, mida ma kardan teha ...
Aga miks ma peaksin kartma neid asju teha?
On lihtsalt vale anda energiat vales suunas ja rajada selle läbi endale side vale suunaga.
Ma ei oska seda seletada ilmselt..., mis "side vale suunaga", eks!
On halb end igale poole laiali loopida, see on rumal.
On väga hea, kui tõrge tekib - see on meile nii suureks abiks.
Ma ise arvan, et olen julge ükskõik millise tuleviku suhtes :)
Ja olen õnnelik, et mina ei pea selle pärast muretsema, kas maailm oskab mind mahutada. I'm in it. I'm IT!

Mõnikord varemgi on mul jäänud lugu pooleli, on jäänud 'mustandiks' ja tavaliselt ma olen selle hiljem pigem kustutanud kui postitanud ... Aga praegu on mul lausa neli pikemat sorti mustandit ja ... ise saan ka aru, et imelikult kõlab see jutt. Energia, intuitsioon, vabadus - neid saab nii erinevalt tõlgendada.

Ma usun, et ma ei viitsi ka neid jutte kõpitseda, sest näete isegi, mis sellest tuleb :D

THIS!


Täpselt!
Eksoleee - seda ma ju räägin kogu aeg!? :P
... püüan rääkida ... :p

Tsitaadi autor on mu uus Instalemmik MARK GROVES 

Bye-bye, loveyuuus! 

😘💛😘

PS, kui ma pole siin blogis aktiivne, siis seda, kas ma veel elus olen või juba külmusingi ära, saab vaadata teisest blogist!
Seal ma tavaliselt ikka topin midagi üles iga päev :)
bye! :)

---

Oi, PPS ka:

ListenOnRepeat ajutiselt ei tööta, mjäu, ma ei oska ilma selleta eladagi :D :D :D

Ma lingin siia laulu, mida olen eile ja täna palju kuulanud:



Ma ei julge enam "aidaa!" öeldagi :D

See ya! :)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kõik see nais- ja meesenergia, vale suunaga energia. Mõistan seda. Väga põnev oli lugeda ☺

karikate emand ütles ...

Oi, kui tore! :)

(Blogger otsustas Su kommentaari spämmi hulka saata - sellepärast ei ilmunud ilma taganttogimiseta!)