laupäev, 13. juuni 2015

It's only water, it's only fire, it's only love

Olen oma Norwexi näopuhastuslapid kätte saanud ja võin kinnitada, et nad tõesti eemaldavad meiki suurepäraselt - seda siis pelgalt sooja vett kasutades. Ma pole neil päevil veekindlat ripsmetušši kasutanud, nii et selle kohta ei oska öelda, aga veekindla laineri (hea lainer, olen seda kandes lahinal nutnud, nii et psühholoog/terapeut ütles mitu korda, et mul on väga kvaliteetne kosmeetika :D - mitte midagi ei läinud laiali! :D) võttis küll väga ilusasti maha, paremini ja oluliselt kiiremini kui veekindla meigi eemaldamise vahendid, mis mul on (Lumene) ja mida veel olen kasutanud (Garnier).

Pildi võtsin internetist, pole minu oma,
aga minu oma on ka sama marki. 
Käisin vatipadja ja näoveega veel üle, et näha, kui puhtaks ta siis näo tegi ja tulemus oli parem, kui mul seniste vahenditega olnud on, tavaliselt kasutan silmadele kahefaasilist veekindla meigi eemaldajat ja näovahtu / näoseepi.

Edasimüüja kirjutas mulle pärast kättesaamist, et tema saab lapi puhtaks vaid nõudepesuvahendiga... Mul õrn seep ei teinud seda puhtaks, kuid tavaline Palmolive sai lapipesuga ilusasti hakkama.

Olen igatahes väga rahul! Kes ei tahaks vähem keemiat oma näole kanda? Võiks ju meikimata jätta, aga ilma olen ma ju ugly as fuck, nagu Jenna Marbles (enda kohta :D) ütles.


***

Muide, ingliskeelsetest ütlemistest...

Kui mu vennanaine siin oli (nüüd millalgi), kõõlusime veidi rõdul ja mu pilk langes restil kuivavatele roosadele paksudele pükstele, mis on mulle jube suured. Nad on õhku täis ja ei hoia ju sooja ka õieti niimoodi. Nii et ma pakkusin neid pükse Z'le.

Z tegi suured silmad, sest kui mina olen S suurus (jah, ei ole XS enam :)! ), siis tema on ikka L.

Hakkasin krõpsu ühe külje pealt lahti kakkuma ja tema vangutas samal ajal pead, et Come on! I don't think it's gonna work. Aga kui ma teise külje lahti tõmbasin, siis ta hüüatas What the hell! Ja kui ma püksid näppude vahel enda ette tõstsin, siis ta hüüatas: "These things are HUMONGOUS!"

Ma olen alati arvanud, et seda sõna pole tegelikult olemas, et see on naljasõna, mis on moodustatud kahest 'hiiglasuurt' tähistavast sõnast 'huge' ja 'monstrous' (mida mina tõlgiks kui koletislikult-kohutavalt üüratut). Aga vaatasin järgi, et isegi minu pooletoobine arvutisõnaraamat tunnistab sellise sõna olemasolu. Igatahes lisab see vestlusesse mõnusalt emotsiooni ja mulle meeldib, kui keegi seda sõna kasutab :D

Püksid läksid Z'le kenasti jalga ja ta võttis need heameelega endale! :)


***

Oleme VT'ga viimasel ajal palju rääkinud sellest, et teismeeas on inimesed hästi vastuvõtlikud ja selle aja lemmikud jäävad elu lõpuni huvitavaks ja armsaks. Aga eks täiskasvanuidki mõjutab mõnigi lemmik...

Tõenäoliselt tuleb mu vanaema homme Tartusse operatsioonile (op on esmasp) ja meie VT'ga plaanime talle homme külla minna (- ma ise lähen ülehomme kindlasti ka). Me pole teda 9 aastat näinud, nii et VT'le on ta täiesti võõras ja mina ka temaga mingit sidet kunagi tundnud pole, ega kogenud ühtegi läheduse hetke. Pole seda ka kunagi soovida osanud, sest ta on olnud selline kiire ja toimekas naine, kellel olen alati soovinud ainult alt/jalust ära saada. Nüüd on ta juba üle 80 aasta vana. Kasvaja on täiesti eemaldatav, aga selles vanuses on opid alati riskiga. Ma mõtlen rohkem asjaajamistele ja majandusküsimustele, tema võimaliku lahkumisega seoses... Ja muretsen tädi ja tädilaste pärast, kes olid Mammaga lähedased. Ja kõige rohkem kardan kohtumist oma leinava Emmakesega, kes tahab alati iga 'peo' tähelepanu keskpunkt olla ja üritab kindlasti kõigist 'üle nutta'. Mõtlen, et ma peaksin labida või sõnnikuhargi ostma, et teda endast eemal hoida, kui ta mind ahistama tikub. Ma ei saa teda ju päriselt rusikaga endast eemale lüüa, kui ka kangest tahaks :S :S :S

Väga suure tõenäosusega NEID matuseid siiski veel niipea korraldada ei tule.

Ahsoo, aga mõjutatavusest.
No VT, kes on ka hoolikas etteplaneerija, pinnib mind, et mida me ikkagi Mammale haiglasse viime. Mina mõtlesin natuke ja pakkusin: kurki!

VT hurjutas mind selle mõtte eest, nii et ma hakkasin ise ka imestama, kust mul selline veider uid?
Ja meenus, et ühes mu viimaste aastate lemmikraamatutest, Haruki Murakami "Norra metsas" söötis Noormees Peategelane oma sõbranna vähihaigele isale - kes tavaliselt mitte midagi süüa ei tahtnud - haiglas eksikombel (vist kiivide asemel) toodud kurki. See stseen meeldis mulle nii väga, et ilmselt soovisin oma Mammaga korrata seda idülli. Aga eks me viime ilmselt traditsioonilised lilled ja šokolaadi. Pean meeles pidama, et teen konservipurgist vaasi enne...


---

Lõpetuseks täna hommikul leitud lauluke :)






I heard the news today;
That you’re not mine to keep.
Don’t struggle too much now
While I kill you in your sleep.

What is lust if it’s not being by yourself?
I won’t be gentle to the body on the shelf

It’s only water
It’s only fire
It’s only love

It’s only slaughter
We’re only liars
It’s only blood

They’re only thoughts that I’m having;
Thoughts safe within my head.
You’re only crying
You’re only dying
You’re only red.

I heard the news today,
That you weren’t mine to save
I hope that you’re comfortable
In the quiet lasting grave

What is lust if it’s not being by yourself?
I won’t be gentle to the body on the shelf.

It’s only water
It’s only fire
It’s only love

It’s only slaughter
We’re only liars
It’s only blood

They’re only thoughts that I’m having;
Thoughts safe within my head.
You’re only crying
You’re only dying
You’re only dead

It’s only water
It’s only fire
It’s only love

It’s only slaughter
We’re only liars
It’s only blood

They’re only thoughts that I’m having;
Thoughts safe within my head.
You’re only crying
You’re only dying
You’re only dead

Kommentaare ei ole: