laupäev, 20. august 2011

India naised ja mehed

Nagu ma olen kirjutanud, on Õel hindust peigmees. Peigmees harib Õde India kultuuri osas - muu seas otsib talle youtube'ist ka muusikavideoid. Õde saatis mõned lingid mullegi ja mina vastasin ausasti, et meeshääled on küll väga kenad, meloodilised ja loitsivad, aga naised (p)inisevad väga harjumatult... Õde naeris ja vastas, et tema on ka aru saanud, et India naised muudkui teevad süüa ja pinisevad.

Küsisin temalt, kas hindu selle üle kurtnud pole, mille üle asiaadid tavaliselt kurdavad - et valge inimene on nii lärmakas: ta kõnnib lärmakalt, ta räägib lärmakalt, ta liigub ja liigutab rahmeldades ja võtab palju ruumi ja tähelepanu. Rääkimata sellest, et mu 163 cm pikk ideaalkaalus Õde on pajuvitsana haprate India naiste kõrval paras tümikas.

Õde vastas, et ta mõtiskleb ise ka aeg-ajalt selle üle, kui suur ja tugev ta hindude kõrval on... Et tema peika küll 'teeb jõudu', aga kui ei teeks, siis jääks koduvägivalla situatsioonis Õe jõud peale :D
Ta rääkis, et India mehe arvates vastutab mees nii oma naise heaolu ja õnne eest, kui ka - tema käitumise eest. Ja tõepoolest mainib Hindu Õele, kui Õde liiga valjult räägib või tema kingad liiga palju lärmi teevad :D

Mina mõtisklesin, et India naised tunduvad nii kaunid, nõtked ja nunnud, aga niikuinii on neil oma salavimkad nagu sellel üksikemal, keda kohtas "Söö, palveta, armasta" kangelanna Bali saarel - too balilanna tundus üdini soe ja hooliv, aga kui Elizabeth talle oma sõprade käest hunniku raha kogus, et ta saaks endale kodu osta, siis hakkas balilanna vigurdama ja üritas kordades rohkem raha välja pressida. Ja Elizabethi vanem sõber ütles, et loomulikult on see nii, ta ei mõtle sellega midagi halba, see on loomuses. Niisiis, mina ütlesin Õele, et pärast selliseid naisi on sinusuguse otsekohese ja avala tüdrukuga suhtlemine kindlasti imetore. Aga Õde vastas mulle nii:

Aga india naised - keda ma siin olen kohanud - on ikka armikud küll, hoopis teisest puust kui valged daamid. Me oleme parajad murdjad ja veits bitchijad. Nemad on aga armastusega nii üle kallatud ja ära kallistatud-hellitatud, et on sellised pehmed, sóbralikud ja heatahtlikud olevused. Aga mehed kohtlevad ka neid väga hästi ja armastavalt. Vóib olla et asi on nii ainult välismaa hindudega, aga siin mees on pigem naisele koduori, kes kóik asjad kätte jalga toob ja toidust suurema tüki naisele jätab. Mónus kultuur. Niipalju kui mina seda olen näinud. Kuid päris India kultuur on ikka midagi muud...

Ahh...
No on alles seltskond, kes on aru saanud, et muudmoodi ei tule abielu välja, kui teineteist teenides ja hellitades...

Ma ei suuda nüüd otsustada, kas ma tahan olla kallistatud ja hellitatud, pehme ja armas india naine siinsamas, või tahan jääda valgeks naiseks, kellel on Indiast pärit mees.

Pildil ongi India mehed :D
Pilt on pärit izismile.com'ist.





4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Miks mind kunagi keegi ei vaata? küsin mina.
Sa ei ole veel päriselt oma stiili leidnud, ütleb isa.
Ma sooviksinn olla Catherin Deneuve, ütlen mina.
Hea tahtmise korral võikisn ma nõustuda, et sa sarnaned MarynPickfordiga, ütleb isa.

Iga kingsepp jäägu ikka oma maa ja liistude juurde, arvan mina.
Nii saab parim.

Soodoma

karikate emand ütles ...

Õnneks on poisi perekond ilusasti Indias... muidu ma oleks ka üsna mures.


Ma ise jään küll oma 'liistu' juurde :p... Seda enam, et ka Mees jäi mulle esmalt silma heade kommete ja hoolitsemise tõttu... põhiliselt hoolitses ta selle eest, et mu veiniklaas tühi ei oleks :D
Pealegi - ma ei oskaks kolme pildiloleva pontšiku vahel validagi :D

Anonüümne ütles ...

ma olen sinu üle uhke - vali jah see kondine Eesti mees!
SK

karikate emand ütles ...

Hm, ma mõtlesin alguses: arusaamatu kommentaar o_O
Ei saanud aru, justnimelt milline ('see'!) kondine Eesti mees mul soovitatakse valida, ja mille jaoks? Minu Mehest ilmselt jutt ei käi, sest tema pole kondine :)

Aga praegu tuli selline mõte, et SK'd vist eksitas sõna 'pontšik', mida mina kasutasin tähenduses 'isuäratav', 'ahvatlev', sest seda pontšikud minu jaoks on. Pildil olevad mehed on pigem õrnukesed ja haprad kui pontsud.

Kui asi üldse selles oli... :D