reede, 5. august 2011

Hm

Huvitav, kes oli see nadikael, kes siin blogis eile rõõmustas, et kui tore on ikka täiskasvanu olla?...
Täna käisin Väikese Tüdrukuga kinos Harry Potteri viimast filmi vaatamas, kuid tegelikult vahtisin suurema osa ajast sülle ja vahepeal surusin ka kõrvad kinni. Ma pean mingi portsu palveid ära õppima, et end sellistes olukordades rahustada. Aga midagi muud ei tulnud meelde kui Daodejingi algus: The tao that can be told / is not the eternal Tao. The name that can be named / is not the eternal Name... Tõsiselt! Ja filme, mida alla 12 eluaasta soovitatud pole, ma enam vaatama ei lähe.

Ostsin ka kõige odavama lastesünteka, et Väikesele Tüdrukule nootide asetusest, omavahelisest kaugusest ja kokkukõlamisest paremat pilti anda.

Pilti annan siia ka :D



Oh my, kui kõvasti selle pilli klahvid käivad!
Isegi ühe sõrmega on raske viisi toksida, ausõna!
Ühe käega, erinevaid sõrmi kasutades aga võimatu.
Samuti mõlema käe ühe sõrmega, sest pooltel kordadel jätab üks klahv hääle tegemata.
Ja kolme klahvi ta ei mängigi!
Totaalne prügikastikraam, aga mina lootsin sellega õppetöö vahepeal tibakene pillerdada. Kuid kohe kuidagi ei 'mängi välja'!

4 kommentaari:

luize ütles ...

Heldeke, mis seal Harry Potteris siis nii hirmsat oli? Muidugi, pool saali nuttis küll, mina kaasa arvatud, aga ma vist nutsin natuke raamatu juures ka... läks hinge ja film on selles mõttes muidugi hästi tehtud.

karikate emand ütles ...

Hee, mina küll ei nutnud... Tundub, et minu jaoks on kinos heli liiga vali - unistasin pleierist chill brazil muusikaga... võibolla ma eksin, aga mulle näib, et kõva hääl ajab mind iiveldama, igatahes suurema osa sellest filmist surusin ma maha mitte nuttu vaid iiveldust :D
Aga selliseid asju, kuidas suur paks madu lapsi taga ajab, ma vaadata ei suuda. Üldse, kellegi või millegi eest põgenemist ma vaadata ei saa ja selles filmis oli hiilimist ja põgenemist palju. Kui algas dialoog, vaatasin jälle ekraanile - kui läks jooksmiseks või võitlemiseks, vaatasin jälle sülle ja hoidsin käsi näo ees... Nujah.

Skarabeus ütles ...

Kinod on rõvedad kohad! Tänapäeval vaid kurtidele kõrvakarjumiseks mõeldud! Isegi Lotte film ajas ootama,millal minema saab.
Chill brazil,jeeee,kohe otsin oma kaks CD-d välja,kus see peal,polegi ammu-ammu kuulanud! Ühtlasi olen nagu M.Aunaste 30-ndate aastate "ameerikamuusika" fänn.

karikate emand ütles ...

:)