esmaspäev, 3. jaanuar 2011

Uus aasta

Tjah, on vist aeg aasta vahetumisest toibumine lõpetada ja tavapärase rutiini juurde asuda, mille juurde kuulub ka pea igapäevane blogimine.

Eks need vahepealsed päevad olid meil samasugused nagu enam-vähem kõigil - vaatasime palju televiisorit ja sõime veidi liiga palju :) Siiski polnud ma sel aastal valmistanud ja ostnud selliseid toidukuhjasid, et oleks pidanud sööma lausa niisuguse pühendumisega, et kui natuke jälle mahub, siis kohe natuke jälle söödki, et jumala pärast ära viskama ei peaks midagi :D

Rakette vaatasime toa-aknast. Kena on jälgida, kuidas väsinud ja veidi pahura lapse silmad rakettide peale särama löövad ja laps kogu kehaga elevile läheb :) Siis ei saa ise ka muidu, kui ahhetad, hüpled ja plaksutad seal nagu väike laps :)

Kui mina olin laps, siis hakati rakette laskma võibolla pool minutit enne südaööd, mitte varem. Ja need lasti kõik robinal ja järjest ära. Nüüd paugutatakse mitu päeva varem ja mitu päeva hiljem - see on kurb... See südaöine värvipillerkaar oli sellegipoolest tore.

Aga üldiselt on hirmsad lorutamise-päevad olnud...
Mina lugesin läbi Käbi Laretei autobiograafia, aga sellest veidi hiljem...
Ja Väike Tüdruk käis Issuga poes ja ostis endale juba kolmanda zhu zhu hamstri... See on tema uus crush - muust ta ei mõtlegi, kui et kuidas saaks raha kokku hoida, et saaks aga veel ühe hamstri, või kasvõi pool... :P

5 kommentaari:

neiud ärevil ütles ...

Aga nad on ju kolmekesi nii armsad. Just selline tunne nagu vaataksid mulle otse silma.

Emmeliina ütles ...

head uut "hamstriaastat"!

karikate emand ütles ...

Hahaa, Emmeliina, eks tulebki hamstriaasta, sest neid elukaid on üle 30 erineva ja ideaalis tahaks Väike Tüdruk neid kõiki. Mõistliku lapsena on ta esialgu välja valinud 'vaid' 8.

Skrata ütles ...

Kas need on need hamstrid, millel on oma majad ja jooksurajad ja erinevad peened kostüümid ja kes teevad hääli? Mul libasugulane, st kallima 4-aastane onutütar sai kingiks hamstrimaja, aga keegi ei osanud vaadata, et paki peal oli kirjas - hamstreid kaasas pole. Laps oli väga nördinud ja vanemad kiirustasid lubama, et järgmisel poeskäigul tulevad hamstrid ka. Laps hakkas loomulikult vanemaid ära kasutama ja süütundele rõhuma ja välja pressima ja nõudis hamstritele riideid ka :)

karikate emand ütles ...

Jah, just need :)
Iga hamstriga on pakis kaasas infoleht, milliseid hamstreid, sõidukeid, maju, jooksuradu ja riideid veel müügil on. Nii et... kui laps oskab, siis on kõvasti seda, mida välja pressida :P