pühapäev, 3. detsember 2017

Kassisõpradele

Elab Türgis mees, kelle nimi on vist Sarper Duman ja tema korjab igalt poolt üles igasuguseid kasse. Ja kassid leiavad ise ka ta üles. Kui ma tema instagramikontoni jõudsin, oli tal 10 kassi - nüüd viimane 'count' oli 14.

Üks tema kassidest ronib pidevalt pikutama süntesaatorile, mida mees parasjagu mängib, ja siis iga natukese aja tagant sirutab kass oma pea mehe lõuga silitama ja tema samal ajal siis laskub näoga allapoole, et oma habemega kassi silitada.

Eks sellist sulnist õrnutsemist ole ka varem nähtud, aga esiteks neil näib see olevat igapäevane asi ja teiseks - see naljakas klaverikass on silmaga nähtavalt nii superõnnelik ja armastav, et tekitab lausa lugupidamist :D Kes oleks võinud arvata, et ühe väikese kassi sisse nii suured tunded ära mahuvad?

Ma videosid Instast siia otse panna ei saa/oska, nii et videod on lingiga, aga mõned 'lembepildid' kõigepealt ...


44.8k Likes, 760 Comments - Sarper Duman (@sarperduman) on Instagram: “Good night 🙋‍♂️🐈😊”

52.3k Likes, 458 Comments - Sarper Duman (@sarperduman) on Instagram: “My favorite #tb with pianist cat 🐈☺”




































1. video
2. video
3. video - see on pime kass, kes alati telefoni kaissu haarab, kui Sarper Dumani kontolt mõni video käima panna. Ma ei saanud aru, kas see kass oli enne Dumani kodus olnud või mitte. Ütleme, et oli - siis on ju eriti liigutav :)


See oli siis Sarper Duman Instagramist.

Armas eks! :)
Nurr! :)



VT magab veel! '0'
Ma tahaks teda nende videode vaatamise peale juba kallistada ja väntsutada nagu suurt siledat kassi :D Rõõm on teada, et kui ta ärkab, tuleb ta pärast hammaste pesemist otsekohe minu juurde ja istub siin niikaua, kuni kohviisu enam välja kannatada ei saa.
Pühapäev! :)

2 kommentaari:

Skarabeus ütles ...

No leiad sina ikka mõnusaid asju alalõpmata! Ka see pesukaru (muig---kihlasõrmust saades)...
Ma ei tea,kas mul on täiskasvanuna mingi imelik aura,aga kuigi olen läbi elu ikka kasse pidanud ja praegugi üks varjupaiga-vunts kodus, siis sülle nad ei kipu kunagi.Viimati juhtus see lapsepõlvekassidega maal.Mul on vahel tunne, et kõik negatiivne,mis minu elus on juhtunud, on minu püsiv auramürk.

karikate emand ütles ...

:), aitäh! Selle pesukaru saatis mulle VT - eks me 'kamba peale' leiame ikka midagi meeleolukat vahel :) Tore, et meeldis :)