reede, 25. detsember 2015

Tasuta reklaam

Ma usun, et ma olen Mehe karedate käte juures Elizabeth Ardeni 8 Hour Cream'ist juba aastaid tagasi rääkinud (et absoluutselt mitte miski peale selle pole aidanud), aga no ei saa vaiki olla - see kreem, mis maksis enam vähem sama palju kui mu uus talvemantel, on tõesti maagiline.

Eile ostsin, olles katkise suunurgaga kuu aega elanud, kusjuures ma olen ju kogu aeg kodus, nii et käisin alati ringi ühe või teise kreemi lörakas suunurgas, sõin vitamiine ja värke, kuid piisas ühest poolikust päevast 8-tunni-kreemiga tupsutamisest ja täna on mu suunurk väikese peegliga lähedalt vaadates veel punakas, aga enam mitte kare ega ka valulik. Võin haigutada, naerda, suure suutäie õuna hammustada - ma kindlasti ööseks panen jälle, aga täna seni pole veel viitsinud, sest ei tunne vajadust.

Kord jälle kogen seda, et soovides kallist asja mitte osta, vaevled mingi probleemi käes tükk aega, proovides seda odavamate asjadega lappida ja lõpuks ostad viimases hädas ikka kalli asja ja oled sellega kokku kulutanud juba kaks korda sama hinna :(


Kuigi kõik eile külastatud poed asusid Tartu Kaubamaja hoones, tulime ja läksime liinibussiga, väsisin ma sellest nii jõledalt ära, et ma pole täna julgenudki oma toast välja minna, sest ma kardan, et keegi räägib minuga ja see on mulle liig :D
Loodan veel tunnikese ilma tualetivajaduseta vastu pidada.
Kõht on ikka veel imelik, näljatunnet ei teki ja kui tekib, saaks selle kustutada üheainsa banaaniga, kusjuures kaal ei langeks. Olen kogemata "päikesetoiduliseks" hakanud? :p, mitte, et päikest oleks...
Mind tõesti väga huvitab, kas see lõppeb, kui mu MagVitB6 vitamiinid kolme päeva pärast otsa saavad, sest nende võtmisega see algas. Ma väga loodan igatahes.


8 kommentaari:

Sjuteist ütles ...

Mina ikka soovitaksin seda kreemi netipoest osta (nt mylook), peaks odavam olema.

Rahulikke pühi! :)

karikate emand ütles ...

Eheh, ja - mul läks kiireks! :)
Aga ma pole seda tegelikult unustanud ja plaan on küll toda kreemi tellima hakata pikalt ja pidevalt, sest VT ka kogu aeg küsis "pruuni kreemi" järele ja näha on, et seda millegagi asendada ei anna.

Nüüd on mõned tunnid postituse kirjutamisest edasi läinud ja ma mõtlen, et mul pole vist öösekski vaja suunurka kreemitada - sellega on kõik korras!
Wow! Mjau!

Rõõmsaid pühi! :)

Sjuteist ütles ...

Palun ütle, kas kasutate:
http://www.mylook.ee/elizabeth-arden-eight-hour-cream-skin-protectant-50ml.html
või
http://www.mylook.ee/elizabeth-arden-eight-hour-hand-cream-75ml.html
?

Aitäh.

Sjuteist ütles ...

või hoopis midagi muud?

karikate emand ütles ...

Ikka seda esimest linki, 'kõige originaalsemat', ka käte peal.
Jah, ta imendub jube aeglaselt, ta kleepub ja haiseb, aga on nii kõvasti parem kui kõik muu. Käte oma (teine link) imendub ruttu ja lõhnab paremini, aga - tulemus... ma pole kindel, kas see üldse on parem kui teistel kätekreemidel!
Kunagi oli mul veel 8 Hour hügieeniline huulepulk. Jälle võin öelda, et originaalne-universaalne möks aitab kiiremini :)


Ja muide, päriselt ka, mu suunurk sai selle ühe pooliku päevaga (oh, hea küll, ma panin ööseks ka suunurka törtsu, aga see nagunii hõõrdus padjapüüri sisse varsti :D) täiesti terveks.
Seda ma poleks ise ka oodanud.

Imed rõõmude ja rõõmud imede otsa! :)

karikate emand ütles ...

Ja veel - tänud lingi eest, Sjuteist!

Ma ei saa sellest hinnavahest kuidagi üle :D - see on lihtsalt ... juhmistav.
Aga jah, mul läks seekord kiireks. Möksisin ja möksisin terve kuu, kannatus oli otsas, tahtsin oma kreemi kohe kätte ja ausalt öeldes - minu meelest on see isegi 35 eurot väärt! Aga edaspidi lihtsalt PEAN olema ettenägelikum. VT ka kasvab ja temalgi on armikesi kiiresti parandavat kreemi väga vaja ja... issi lõhenenud käed on tal ka.

Sjuteist ütles ...

Nii need hinnad paraku on.
Tellisin selle kreemi ka endale nüüd, aga tellimuse tegin sel korral hoopis http://www.epood24.eu/ , sest seal oli veel veidi odavam (+post) ja juba sain ka kirja, et pakk teele pandud. (tundmatu e-pood, aga vast tuleb ikka kohale).
Siis varsti jagan muljeid

Rahuliku aasta lõppu!

karikate emand ütles ...

Jee! No ma loodan, et Sulle ikka ka sobib! :)

Muide, ma puutusin selle kreemiga esimest korda kokku (hehe - kahemõtteline!) sünnitusmajas, kus seda mulle, khm, jalge vahele tupsutati ja (nõelata) süstla sees ka koju kaasa anti. Ometi neil ju peaks olema võimalus häid ja odavaid kreeme tunda ja kätte saada, aga näed - usaldati just seda. Nii et tõesti loodan, et ka Sina ei pettu :)

Mõnusat aastalõppu Sullegi! :)