neljapäev, 30. aprill 2015

Juba jälle nii tubli!

Eile kadus mul telekast suurem osa eestikeelsetest ja eestikeelsete subtiitritega kanalitest.

Esimese hooga ma lihtsalt imestasin mõned tunnid.

Siis katkusin kõik juuksed peast juhtmed seinast välja ja toppisin tagasi.

Ei midagi!

Siis kaalusin Mehe poole pöördumist, kuid tehnikas on ta vaevu minust lahedama peaga - samas ta kurvastab hirmsasti, kui ei oska aidata, ja võib isegi närvi minna.
Big NO, eksole!
Viimati, kui ta Starmanisse helistas, andis ta telefoni ikkagi lõpuks minu kätte, sest ta ei orienteerunud ja seda ei saa talle ka pahaks panna. Meie telekal pole... mingisugust asja, mistõttu tuli paigaldada väline zuumbox. Kuna telekatel on DVD-mängijad ka eraldi, käivad minu ja VT toa telekad KOLME puldiga: telekapult, DVDmängija pult ja Zuumboxi pult. Mees oli tollal veel haigem ka, nii et pole ime, et ta kaotas järje. Aga igatahes ei tahtnud ma teda selle jamaga tülitada.

Natuke guugeldasin, aga oluliselt targemaks ei saanud... nõutud PIN koodi juures jäin jänni.

Mõtlesin, et häh! - õige mul seda telekat üldse vaja? Kui mina telekat vaatan, siis ainult sellepärast, et mu aju on üles öelnud. "Plekktrummi" ka enam pole! Nii et täitsa ükskõik, mis sealt tuleb.

Aga täna kell 08.05 võtsin järsku telefoni, helistasin Starmanni ja viieminutilise juhendamise peale sain oma kanalid tagasi.

Superlahe, kui ma alati nii tegus oleks,
aga samas ei taha ka, sest hind on karmivõitu: pea läheb väga 'tuuliseks' (kontrollimatult tuulepäiseks muutun).

Mulle meeldib ikka hiirvaikselt kodus konutada rohkem... - vähemalt ei kaota ma pead ja kõike muud mida vähegi on võimalik kaotada.

AGA. Helistasin eile isale ja vennale ja tuleb välja, et vend polegi veel Lõuna-Eestisse jõudnud, mis tähendab seda, et ma ei pea nädalavahetusel mitte kusagile sõitma.
Antud hetkel on see küll suur kergendus!

3 kommentaari:

Manjana ütles ...

Mulle ka plekktrumm meeldib, nii ilus ja tark saatejuht!

karikate emand ütles ...

Oo jaa, nii rahulik, rõõmsameelne ja targake poiss, oskab kõigiga niimoodi muhedalt-mõnusalt rääkida. Lihtsalt hea on juba ainult tema suhtlemisi viisi vaadata, rääkimata sellest, et huvitavat juttu räägitakse. Saan aru, et tal on tubli tiim taga, aga ikkagi - no nii mõnusalt rahuliku tempoga saade ja terane ja tore poiss saatejuhiks! :)

Skarabeus ütles ...

See PIN -koodi jutt tuli kuidagi tuttav ette. Olen ka elektroonika-juhm ja juhtus ka mingi apsakas,kus oli vaja helistada ja kurta. Mäletasin, et kui telekat "üles seati", siis küsiti, et ütle üks salasõna! Mina öelda ei suutnud,läksin kohe paanikasse.Siis meistrimees näitas meie juhtmete-instruktsioonide karpi ja kuulutas, et näe, võtan siit pealt salasõnaks selle numbri,eks ole? Jah-jah,võta aga!Ei tea mina,mis number see oli ja kuhu see käima peaks ja mis puhuks!Aga sain hiljem sinu moodi helistamisega hakkama ja õnneks läks täppi,sai korda.Jeerum, kui õudne on olla sotsiaalselt nii elujõuetu...Aga mis teha.