neljapäev, 26. september 2013

Sugulased

Lõpetasin just pika Skype'i-kõne õega.
Ta lasi mul suvel alla laadida sellise appi nagu WhatsApp, millega saab tasuta sõnumeid saata ja vestelda. Nüüd me alustame vestlusi WhatsAppis ja kui mõlemale sobib, siis kolime ümber Skype'i. Ka Skype on meil mõlemal telefonis, nii et me lihtsalt helistame, nagu tavaliselt, mobiiliga - aga teeme täiesti tasuta Austraalia-Eesti kõnesid. Skype'i loojatele ja jagajatele olen küll väga tänulik.

Õde rääkis, et sõidab just viimasel nädalal enne sessi oma hinduga Bali saarele kokteile jooma. Ui-ui...
Aga neil kuidagi ei klappinud teised nädalad, ja mais tulevad mõlemad Eestisse :)
Kisub hirmus põnevaks, nii palju uusi inimesi suguvõsas :D, sest ka vend saab perelisa - novembri lõpus-detsembri alguses :) Me veel ei tea, kas tuleb poiss või tüdruk.

Aga õde rääkis, kuidas neil peab kõrgeima hinde saamiseks vastama õigesti 85%. Kord sai ta 84% ja läks õpetajaga rääkima, et ta on seni ainult kõrgeimaid hindeid saanud, see on ainus "neli" ja et äkki ta saaks midagi järele vastata või juurde teha selle 1% võrra. Noh, õppejõud oli nõus. Kuid kohe seejärel sai ta järgmisel eksamil 84%. Ja muidugi läks ta ka teise õppejõu juurde sama jutuga, et tal on kõik alati "viied" olnud, ja äkki saaks selle 1% kuidagi järgi vastata jne... :)
Kaval tüdruk! :)



Ja eile sättisin end lõunauinakule, kui helistas Vend R, et viis just naise ja lapse bussile ja tuleks ise mulle külla. Seekord suhtusin sellesse rahulikult :D, kebisin aga teki alt jälle välja ja tegin voodi uuesti korda. Lugesin ajalehte kuni Vend saabus mee ja naabrionult saadud õuntega. Mõelda vaid - alles ta ostis selle maja, kus nad veel püsivalt seeski ei ela, kui juba toovad naabrid oma aia õunu!

Ja üks suvekiisu on neile sinna ilmunud!

Z muidu kasse ei armasta ja väikesel M'l on tõenäoliselt kassiallergia, aga imelikul kombel hakkas see noor kassike Z'le meeldima. Ma lausa kilasin üllatusest, kui vend näitas mulle aparaadist fotosid ja ma nägin pilte, kus M magas vankris ja kass tema otsas! Z pildistas! Ja Z palus, et kui Vend Põhja-Eesti-koju tuleb, siis ta kassi maha ei jätaks, muidu läheb veel uut kodu otsima!

Kiisu oli noor, ergas ja ilus küll, eks kassid on alati ilusad, aga 20 aastat on Z kasse näinud kui murdja-varastest räpakotte - sellepärast ongi nii ilus ja eriline, et see uus uudishimulik kassipoiss talle niimoodi meeldima hakkas.


Aga väike vennatütar M (1a 3 kuud) teatas ükspäev "frickin hell!" :D (võiks tõlkida: "pagan küll" või "põrguvärk").
Emme häbenes ja teised naersid end lapikuks :)


Ja minul õnnestus eile viirukipulgaga 'altarikate' süüdata!
Tundsin küll kõrbehaisu, aga mõnikord tuleb sarnast lõhna viirukipulga kustumise eel, nii et ma mõnda aega ei pööranud sellele tähelepanu. Nüüd on auk sees. Aga mulle ikka meeldib :D - õige altarikate ongi küünlarasvaplekke, viirukituhka ja kõrbemisjälgi täis (katoliku kirikus võiks seal olla veel veiniplekid ja leivapuru - Jeesuse veri ja ihu, you know! ), just see näitabki pulbitsevat usuelu ja Vaimu kohalolu! ;)


Õnneks oli mul veiniklaas veega kohe käepärast...


*



Kommentaare ei ole: