neljapäev, 22. november 2012

Ohtlikud suhted

Mingis varasemas postituses mainisin, et Mehega võttis ühendust meie kunagine kursaõde ja kutsus teda kohvi jooma sellisel moel, et jäi mulje, et ta on huvitatud suhtest.

No kohvi jooma Mees ei läinud, aga kui tüdrukul tuli doktoritöö kaitsmise afterparty, siis sinna ikka läks. See on ju tähtis ja tore üritus.

No ja sellel peol andis Doktoripreili mõista, et tema on nüüd Meest mitu korda kutsunud ja nüüd on Mehe kord teda kutsuda... kinno ja... kohvikusse ja... Kui Mees küsis tema sihtide kohta, siis ikka pere ja kaks last ja...


Paraku Mees küll rohkem lapsi ei taha. Ja talle tõesti ei sobi titad ja beebid :D, võin oma kogemustest kinnitada.

Ja nüüd oli Mees hädas: kas kutsuda Doktoripreili paar korda välja nagu ta ootab, ja püüda talle selgitada, et Mees ei taha midagi sellist - mis võib preilit solvata, või lihtsalt mitte kutsuda teda kusagile, mispeale Doktoripreili küllap ka solvub, aga omaette, mitte Mehe nina all.

Ma ise mõtlesin, et Mehele kuluks ära end natuke tuulutada ja veidi flirtida, aga jah, mitte sellise inimesega, kes peret tahab. Mehele sobiks mingi boheemlaslikum piiga, kes ei kohku tema pidevast lõõpimisest kõige ja kõigi kallal. Elukaaslaseks sobiks Mehele keegi südamlik, arukas ja pretensioonitu naine..., ma arvan.
Ah, kellele selline ei sobiks? :D

Ma ise (Mehe asemel) vist kutsuksin tüdruku kohvikusse ja räägiksin, et nii ja naa, mina lastega peret mitte mingil juhul ei taha. Ja siis vaataks piiga ilme järgi, kas ta on sellisel juhul niisama-kohvijoomisest huvitatud, või on tal aega kulutada vaid tõsiste kandidaatide peale.

Kuidagi nukker on..., et see Doktoripreili ja Mees pole üle 10 aasta kohtunud, aga preili andis juba esimese telefonikõnega märku oma huvist Mehe kui mehe vastu. 10 aastat jõuab inimesi muuta palju - ei saa eeldada, et inimesed teineteisele veel meeldivad. Ja pole meeldivat viisi, kuidas teisele inimesele teada anda, et temast ei olda nii huvitatud, kui ta ise võimalikuks pidas.

*
Pilt: izismile.com

3 kommentaari:

Käopoeg ütles ...

Ma tean, miks sul enesetapumõtted olid, sa ei saanud elu piisavalt nautida. Nii kui lisandus naudinguid, sa elad. Kuid uus poisu tüütab ju ka peagi ära nagu vana mees, tuleta suhte algust meelde. Siis tuleb komas ja neljas ja viies....edu nautlemisel!

Anonüümne ütles ...

Eks ole alati lihtne teiste elusid lahata ja nende järgi otsustada mõne teksti järgi. Jätaks õige selle lahkamise ja otsustamise inimesele, kes seda elu elama peab? Proovi näiteks esmalt endaga hakkama saada. Miks sa tunned vajadust suhtuda halvakspanuga naudingutesse? Kumavad välja vaid su oma puudujäägid... Näe, kui lihtne oli paari sõnaga sind kasti lahterdada! Prooviks teinekord mitte...

karikate emand ütles ...

Nojaa, aga kui ma jätkan samas vaimus ja iga 15 aasta tagant meest vahetan, siis äkki ma ei jõuagi viiendani...
1. mees 20selt
2. 35selt
3. 50selt
4. 65selt
5. 80selt...

... ja mõelda, kuipalju naudinguid mul siis saamata jääb kõikidest edusoovidest hoolimata... :S