reede, 8. juuli 2011

Paar tsitaati Elizabeth Taylorilt

Otsisin hiljuti internetist oma blogiteksti jaoks ühte tsitaati, mille lausus Elizabeth Taylor mingis filmis (arvan, et filmi nimi oli „Boom!“, aga kindel pole). Otsitud tsitaati ma ei leidnud, küll aga muid naljakaid ja üllatavaid ütlemisi nimetatud näitlejannalt, keda üldiselt küll vaevalt vaimuhiiglaseks saab pidada. Samas, võibolla on mõned tobe-bravuurikad asjad öeldud lihtsalt ajakirjanike ja lugejate šokeerimiseks... kes teab?... Mina panin siia igatahes need ütlemised, mis mulle meeldisid: nalja tegid või muljet avaldasid.

Pärit on nad siit.

* I've only slept with men I've been married to. How many women can make that claim?
Njaa, olid alles ajad... :D
Ma arvan, et nii 60-aastaseid naisi praegu ikka on, kes on maganud ainult selle mehega, kellega ka abielluti. Aga 25-aastaste hulgas on neid oluliselt vähem, kindlasti.

* It is strange that the years teach us patience; that the shorter our time, the greater our capacity for waiting.

* It's not the having, it's the getting.
Asi pole omamises vaid saamises! Hahaa... tõepoolest!... :p

* My mother says I didn't open my eyes for eight days after I was born, but when I did, the first thing I saw was an engagement ring. I was hooked.

* People who know me well, call me Elizabeth. I dislike Liz.
Mhmh, see on kindlasti ebameeldiv, kui mittelähedased inimesed oskamatult semutsema tikuvad.

* The problem with people who have no vices is that generally you can be pretty sure they're going to have some pretty annoying virtues.
Üsna samamoodi ütleb Mees. Võibolla on nad hingesugulased :D

*

(Kangesti tahaks prouast mõne kena pildi panna, aga nii suure staari fotot ei julge ma internetiavarustest varastada...)

Kommentaare ei ole: