laupäev, 30. juuli 2011

***

Mees on täna kodust ära ja meie Väikese Tüdrukuga logeleme... kui jätta välja see, et ma pesin ilusti põrandaid; teen seda nüüd pea iga päev ja ennäe - ma ei pea enam hommikuti allergilise nohu rohtu võtma. Ma kahtlustasin juba varem, et olen tolmutundlik, aga piinlik oli iga päev põrandaid pesta - see tundus suti obsess. Mees ka näägutas, et muudkui koristan :D... Eks ta tahab ise lorutada ja siis ahvatleb mind ka dekadentsima :p

Noh, täna olen küllaga lorutanud ja tund aega ihuüksinda valjult naernud, sest leidsin Daily Maili artikli kaudu lehe DamnYouAutocorrect, kuhu inimesed saadavad oma telefonide automaatse tekstikorrektori tõttu teise mõõtme saanud 'konversatsioone'...
No ... see peab olema (telefonitootja või tekstitöötlusprogrammi loojate poolt) meelega tehtud, et tavalised sõnad ja vestlused iPhone abil nii riivatuteks muutuvad.

Järgmised pole hoolega valitud - sellised need 'korrektsioonid' ongi:









Haha XD

Mulle see Daily Mail ikka meeldib... ja britid vist ka. Igatahes, kui ma näen mingit pöörast ajaleheartiklit, siis kommenteerijad on minuga nõus, et see on tobe. Näiteks üle-eile oli sellest artikkel, et üks naine oli kirjutanud raamatu selle kohta, kui ohtlik on väikeseid tüdrukuid nende kenaduse pärast hellitada ja imetleda. Mina kohe mõtlemaie, et appi, ma suren, kui lollakas jutt - mingi kuiv, loogikal põhinev teooria, millel eluga midagi pistmist pole... Ja jõudsin kommenteerijate juurde, kes järjest kirjutasid, kuidas nemad nii väga igatsesid, et emme neile midagi ilusat ütleks KA välimuse kohta, mõnigi kord, ja kuidas neil on kompleksid, kuna seda ei tehtud või tehti liiga vähe või liiga tagasihoidlikult (ausalt). Ja paljud ütlesid ka seda, et nemad nüüd oma lapsele ütlevad iga päev, et laps on ilus. Ma vist ütlen Väikesele Tüdrukule ka iga päev... aga ta ise vastab selle peale armsalt, et oma emme peab vist iga last ilusaks, targaks ja osavaks :)
Kas on võimalik, et teised lapsed ei tule ise selle peale, et oma emme jaoks on nad midagi muud kui teiste inimeste jaoks?
Jah.



Ja nüüd see 2012 olüpia tuleb ju vist Londonis, kas pole?
Igatahes, ma vastan pollile ka alati kui teemale pihta saan ja seekord oli küsimus, kas olümpia pidamine pole praegusel ajal mitte liigne luksus? Mina vastasin, et on küll liig. Ja umbes 80 protsenti inimestest arvas sama.



Veel on tore see, et Lahingulaev Galaktika 4. hooaega hakati näitama, jee :)
Mulle see sari nii meeldib... Iga päev võetakse vastu nii riskantseid otsuseid - ma ei julgeks ühest sellisest otsusest veerandit ka ära teha.

Mis veel head on...?
Hommikul tegin pannkooke ja kuna Meest pole, siis lõunasööki tegema ei pea. Kui viitsin end arvuti alt püsti vedada, siis saab veel kooki ka, nii et elu on moos.

Kommentaare ei ole: